torstai 10. maaliskuuta 2016

Lahjoja

Rakas SLY-porukka on ollut tällä viikolla aktiivinen ja paketteja on tupsahdellut postilaatikkoon harva se päivä.  Ensiksi saapui emon laittama ja sponsorin lahjoittama Makeaa -kirja. Sen on kirjoittanut monitaituri Liisa Westerberg. Puhun monitaiturista, koska myös kirjan kuvat ovat Liisan ottamia. Uskomatonta, miten joku voi osata luoda kirjallisen ihania reseptejä sekä ottaa niihin sellaiset valokuvat että kuola alkaa valumaan suupielestä.


Liisa Westerbergin kirja Makeaa on täynnä ihania herkkuja ja kuvia.Kirjan sisällöstä kerrottakoon sen verran, että siitä löytyvät mm. kuppikakut, juustokakut, täytekakut ja keksit, sekä kirjoituksia kirjailijan omista suosikki-välineistä, -kakkupohjista ja -kuorutteista. Vanhoja suosikkeja on myös muokattu uuteen asuun, Rocky Roadista on tullut kakku ja porkkanakakusta porkkanapatukat. Kuvat ovat yksinkertaisen kauniita eikä niissä ole turhaa roinaa. En voi kuin suositella kaikille lämpimästi kirjaa. Jos jostain kumman syystä ohjeet eivät satu iskemään, valokuvia voi käyttää inspiraationa omaan kuvataiteiluun. :)
Toisena laatikkoon saapui oman parini extramuistaminen. Kauniin perhospaperin alta paljastui Muffinit-kirja, Wiltonin tylla ja muffinssivuokia. Näille kaikille on varmasti käyttöä. En ole vielä kovin perehtynyt kirjaan, koska ihan ensiksi ajattelin kokeilla maaliskuun paketissa tullutta muffinssiohjetta.

Suuri kiitos näistä!! Ilahdutitte kovasti minun migreenin täyteistä viikkoani. Vielä olisi yksi työpäivä ja sen jälkeen pääsee onneksi hieman lomailemaan.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa että kirjasta noin iso ilo =) JA ihanan muistamisen olet pariltasikin saanut <3

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti löysi tiensä perille ja voi kuinka mahtava tuo Makeaa kirja! Uskon että siitä on paljon iloa. Toivottavasti löydät myös muffinikirjasta jotain kokeilemisen arvoista. Mukavaa viikonloppua! t; Sly

  VastaaPoista
 3. Hei.
  Kiva saada tuollaisia lahjoja,iloa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista