keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

I love Fazer

Mainitsinkin jo tuossa aikaisemmin, että omaksi ihmeekseni voitin Leivontafoorumin maaliskuun pääsiäishaasteen tällä piirakalla. Tänään työpäivän aikana puhelin piippasi saapuneen paketin merkiksi ja kävin sen kotimatkallani hakemassa. Paketista paljastui Fazerin suklaisen keittiön palkinto voiton kunniaksi. Ja paketti oli kyllä niin mahtava, että nyt ainakin on pakko osallistua tämän kuun vappu-aiheiseen leivontahaasteeseen. Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun, joten vielä ehdit sinäkin kirjautua foorumille ja ottaa osaa.


Fazerin ihanuuksia


Fazerin paketista paljastui Finlaysonin keittiöpyyhe, kaksi pussia Turkinpippuri Crushia, Taloussuklaa Crushia ja Marianne Crushia, kaksi pakettia tummaa leivontasuklaata, Premium tummaa suklaata ja valkoista suklaata sekä kaakaojauhetta. Rouhepussien määrästä sain heti inspiraation vappuaiheeseen leivontaankin, joten katsotaan mitä keittiössäni syntyy ensi viikonloppuna... 

Suuri kiitos siis sinne Fazerin suuntaan ja ihanaa, että olette lähteneet mukaan
Leivontafoorumin haasteisiin!!

Palkinto kokonaisuudessaan, tällä leipoo pitkän aikaa.

Kiitos Fazer!


4 kommenttia:

 1. Ai kun ihana palkinto, onnea :) Pitäisiköhän minunkin sinne Leivontafoorumille...

  VastaaPoista
 2. .....edelliselle vastaan, että mukaan vaan ! Vaiva on suhteellisen pieni ja muutamana päivänä harkiten täyttyy ne 20 alkupistettä!


  Millalle totean uusonnittelujen kera, että Se Palkinto Tiesi Paikkansa!
  Terkuin n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net
  .

  VastaaPoista
 3. OO mitä nameja,kyllä kelpaa.

  VastaaPoista