Daim -mokkapalat |
Yksi kohta ohjeessa jäi ihmetettymään. Lukiessani ohjetta kiinnitin huomioita tällaiseen kohtaan (kyseessä on kuorrute): "Sekoita hyvin ja kaada pohjan päälle kolmessa osassa. Jos pystyt kaatamaan kuorrutteen yhdessä osassa päälle, olet keittänyt liian kaua ja helposti tulee mieto palaneen maku." Miksi pitää kaataa kolmessa osassa? Ajattelin asian selviävän kuorrutetta tehdessä, mutta ei. Kaadoin sen kerralla pohjan päälle eikä se mielestäni maistu erityisen kärähtäneeltä. Olisiko kenelläkään ideoita mihin tässä viitataan?
Ohjeen Daim-mokkapaloihin saat Ranteita myöjen taikinasa - blogista. Toinen, hieman erilainen versio löytyy Kinuskikissalta.
Täällä odotellaan vieraita, ensin tulee kylään Sisko ja viikon päästä nyt jo Neiti 7-vee. Ensiksi mainitun kunniaksi taidan pyöräyttää pariltani saamani ohjeen mukaisesti myös rocky roadin jääkaappiin. :)
PS. Tämä leivonnainen sai pitkästä aikaa mieleeni myös valokuvaushaasteen aiheella "Roska".
Oi että kun näyttää herkulliselta :P Ihmeellisiä joskus nuo ohjeet ja ei meinaa ymmärtää niitä
VastaaPoistaMoi.
VastaaPoistaNäyttää suussa sulavalta herkulta,nami.
Ihana herkku!
VastaaPoistaHiirenkolossa ko. kohta menisi kääntäjän 'kielikukkasen' - piikkiin Ü.... olettaen, että Daim -resepti käännetty ruotsista Ü
Tuo onkin hyvä pointti, ei käynyt minulla mielessäkään.
PoistaOMG ja korinaa!
VastaaPoistaEi pitäs tulla tänne sun blogiin kurkkimaan ollenkaan dieettiviikoilla! :'D
Joo, tämä ei ole ehkä se oikea paikka, paitsi jos haluaa olla tosiaan masokisti. :)
Poista