sunnuntai 27. elokuuta 2017

Yllätyspaketti

Posti piippaili puhelimessa jo alkuviikolla ja lähettäjän nimi oli kovin tuttu. Mietin jo hetken, että onko SLY-piireissä sattunut jokin sekaannus ja minulle tullut sieltä vahingossa paketti. Olin harkinnut kovasti tällekin kierrokselle lähtemistä, mutta kun Kekkonen aloitti hoidon alkukuusta ja minä palasin työpöytäni ääreen, niin arvasin jo etukäteen että millekään ylimääräiselle on turha kuvitella varaavansa aikaa. Ja oikeassa olin. Siinä vaiheessa on päivän työt on tehty ja lapsi saatu illalla nukkumaan, tekee vaan mieli möllöttää sohvalla. Se hyvä puoli tässä kyllä on ollut, että kun tekee päivän (hieman syyllisenä) töitä niin jaksaa illalla keskittyä lapseenkin ihan eri tavalla. Rehellisesti sanottuna minä olen ainakin nauttinut siitä, että pääsen taas tekemään "aikuisten juttuja" ja kokemaan itseni hyödylliseksi muutenkin kuin "lastentekotalkoissa".  :)


Suklaa ei kysele, se ymmärtää.


Paketin siis noudin jo alkuviikosta ja se paljastui minun edellisen kierroksen parini laittamaksi extralahjaksi. Wiivuska oli reissannut Saksassa ja hankkinut sieltä tuliaisia myös meille. Paketissa oli suklaisia jälkiruokakuppeja (paketin mukaan näitä voi käyttää myös snapsilaseina :) ), uusi tiskiharja kesäkotiin, saippuaa ja lempirätti sekä paitoja Kekkoselle. Kokoarvailu osui juuri oikeaan, sillä paidat joissa kokona on puolitoista-vuotiaalle ovat juuri sopivia nyt. Jännityksellä odotan miten pitkäksi herra paljastuu lokakuisessa neuvolassa. Iso kiitos Wiivuskalle paketista, tämä ilahdutti oikein kovasti pitkän viikon kiireiden keskellä!

Elokuu on hurahtanut sellaista kyytiä, että hyvä kun on kyydissä pysynyt. Kekkonen on oppinut nousemaan seisaalleen ja rymeltämään kaikki mahdolliset kaapit läpi. Hampaita kasvaa kuin tatteja sateella. Hoidon aloittaminen toi mukanaan pienen flunssan, mutta ei onneksi mitään sen vakavampaa. Jos vauva nukkuu ja syö hoidossa, niin olettaisin sen kotiutuneen sinne loistavasti. Minä olen töissä opiskellut uusia lakimuutoksia ja linjauksia ja kovasti ollaan arvailtu, mitä vuoden 2020 maakuntahallinto tuo tullessaan. Lisäksi muuttuneet asiakasjaot ovat tuoneet ihan uudenlaisia käänteitä päiviin. Näillä siis mennään. Onneksi lomapäiviä on kertynyt ja kun elokuun kiireet saadaan pois alta, voi aloittaa lomanvieton. :) Olen ripsinyt lomapäiviä sinne tänne, kerkiääpähän vielä mökilläkin viettää aikaa (ainakin niin kauan kuin ei lunta sada ja tie sinne pysyy auki).


Paidat oli juuri sopivia, mutta Kekkosella ei ollut linssilude-päivä, ei olisi millään malttanut olla paikoillaan

2 kommenttia:

  1. Ihana ylläri ja suloinen Kekkonen =)

    VastaaPoista
  2. Moi.

    Yllätykset aina saa iloiseksi,kivan näköisiä paitoja ja muuten kiva paketti.
    ei mallitkaan aina jaksa poseerata.

    VastaaPoista