perjantai 29. elokuuta 2014

Syksy tulee, tarvitaan kynttilöitä

Kiireinen päivä takana. Kävin hakemassa kirpputorilta tavarani pois ja lajittelin niitä sen mukaan vieläkö myyn vai lahjoitanko pois. Uusi pöytä olisi tarkoitus varata lähiaikoina, siivoilin vaatekaappiani ja myytävää olisi. Jos minä en ole mahtunut joihinkin housuihin moneen vuoteen, mikä on todennäköisyys että tulen mahtumaankaan niihin?

Syksy ja pimeys ovat päässeet yllättämään. Kaivelin kellarista viime syksynä tekemäni ulkolyhdyt. Ne olivat kärsineet koko talven sateesta ja paisteesta ja myöskin sen näköiset. Hieman maalia pintaan ja taas välttävät. Jos joku ei tiedä, minä olen ihan spay-maali riippuvainen, voisin suihkia sitä melkein joka paikkaan.
Lisäksi testasin koirien pantoihin kiinnitettäviä vilkkuvaloja ja laskin ne lähipuskaan irti. Koko puska vilkkui, niin kuin siellä olisi ollut koko paikallinen poliisivoima. Minkä ihmeen takia menin ostamaan sini-punaiset valot? Onneksi ei juuri silloin naapurin veteraani kurkistanut ulos, olisi säikähtänyt ihan turhaan.

Huomenna on tarkoitus siivoilla tätä tönöä, koska on tulossa yllätysvieras. Vieraan kanssa vietämme sitten sunnuntaina sadonkorjuuta, eli työloma tiedossa!

Hauskaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti