sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sadonkorjuu

Meille pyrähti Miehen kyydissä pieni yllätysvieras, Neiti 4-vee. Koska sen minkä nuorena oppii, vanhana taitaa, laitettiin Neiti heti töihin. Hyvä apuri olikin kasvimaalla touhutessa. Sato jäi kovin säälittävän pieneksi, ei tällä vielä omavaraiseksi ryhdytä. Syynä tähän oli se, että pihamaaltamme kaadettiin alkukesästä puita. Puiden kaadon vuoksi kasvismaan tekeminen jäi niin myöhälle, että meillä syödään tänä syksynä babyporkkanoita.
Perunat..

..ja porkkanat

Lisäksi Neiti 4-vee oppi uusia taitoja. Kameralla oli erittäin kivaa leikkiä kun perunoiden nosto alkoi kyllästyttää. Kyllä siitä ihan selvästi valokuvaaja vielä tulee.

Sadonkorjuun tulos

Pihamaalla on touhuttu muutakin, siivoiltu vähän kukkapenkkejä ja pilkottu puita. Nyt laitoin niitä ristipinontaan. Toivottavasti pysyisivät hieman parempina kuin alkukesästä pinotut, niille ei tainnut tarpeeksi tilaa hengittää. Eipä sillä, tällä vauhdilla meillä on muurari paikan päällä ensi juhannuksena, joten kyllä ne puut kerkiää kuivumaan. Neiti 4-veellä on vielä lisäksi oma tuunausprojekti menossa Miehen kanssa, laitan tulokset esille kunhan homma on valmis.

Käsityörintamalla on menossa syksyn ensimmäinen villasukkapari. Halusin tehdä töihin jotakin värikästä ja se kyllä näkyy lopputuloksestakin. Kummaa että sisustuksessa on harmaa vaihe päällä, mutta sukkiin valikoitui kuutta eri sävyä.

2 kommenttia:

  1. Touhukas sinä! Onkos ylläri miten kestävää laatua?

    VastaaPoista
  2. Ei sen kovin kestävä pitäisi olla.. Ei vaan tuo Mies miettinyt yhtään kuinka se saadaan takaisin kotiin, ennen kuin koppasi sen kyytiin ja tuli kotiin. Miehet.. :/

    VastaaPoista