maanantai 1. syyskuuta 2014

Olohuoneen muutosleikki

Olohuoneen muutosleikki on ehkä hieman ehkä väärä nimi tälle tekstille. Ensinnäkin, en aio näyttää teille kuin yhden nurkan, mutta olohuoneen nurkan muutosleikki kuulostaa typerältä. Toiseksi, minulla ei ole tästä nurkasta (jolle ressukalle on nyt asetettu paljon paineita edustaa koko huonetta) ennen -kuvaa, vain jälkeen. Toisestakin nurkasta olisin voinnut kuvan ottaa, mutta en onnistunut siinä saamatta likaista Toyotaa mukaan. Toyota on siis ulkona, ikkunan takana, ei olohuoneen Toisessa Nurkassa. Ja ei, en jaksanut käydä siirtämässä autoa eto kuvan takia.

Eikä se Nurkka edes suurta muutosta ole läpikäynnyt. Kohta alkaa olla vuosi siitä kun muutimme tähän taloon ja vihdoinkin, siis vihdoinkin olen saanut aikaiseksi laittaa olohuoneen ikkunoihin verhot. Ja noh, mattokin on uusi. Verhoja piti lyhentää, joten siitä syntyi kätevästi muutama tyynynpäällinenkin. Olohuone oli talon ainut paikka, jolle edelliset asukkaat olivat jotain tehneet. Tänne oli laitettu tapetit ja (koiraperheen kauhistukseksi) parkettilattia. Onneksi parkettia ei ole muualla, olisi saattanut muutoin jäädä talo ostamatta. Tapetit on lähdössä vaihtoon heti kun raha- ja energia-tilanne sen sallii. Mutta tässä siis Nurkkani, jossa tätäkin tekstiä naputtelen.

Olohuoneen uusi ilme

Rontti
Tuota Rontin taustalla näkyvää Ikean mattoa on kyllä pakko kehua. Useat Ikean matot ovat sellaisia, että ne oikein imevät koirankarvaa itseensä, mutta tuo tuntuu jotenkin hylkivän karvoja. Suosittelen lämpimästi muillekin.

Nopeasti on päivärytmi taas alkanut menemään Neiti 4-veen mukaan. Päivät rytmittyy heräämisellä, päikkäreillä, Pikku kakkosella ja ruokatauoilla. Tänään käytiin kirjastossa hamstraamassa iso kassillinen kirjoja.

Kirjastoretken saalis
Nyt taitaa olla paras käyttää Pikku kakkosen loppuaika johonkin hyödylliseen, ja mennä vaikka tiskaamaan. Tai kenties nukkumaan.

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi olisi mukava jos olisi joku "esittely" sinusta ja ehkä kuvaa millainen talo on kyseessä.
  Tulen uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, otetaan esittelyteksti mietintälistalle!

   Poista