lauantai 27. syyskuuta 2014

Vihainen Pöllö -lapaset + ohje

Hirvittävän taisten jälkeen sain nämä lapaset valmiiksi. Ohje tai kuvio eivät sinällään ole mitenkään vaikeita, ilmeisesti ei vaan kannata rueta neulomaan väsyneenä. Pöllöstä tuli kovin kärttyisen näköinen (vähemmästäkin, kun joutuu puretuksi monta kertaa), joten nämä saivat nimekseen Vihainen pöllö.

Vihainen Pöllö -lapaset

Ohjeen lapasiin saat tästä linkistä.

Koko on vähän vanhemmalle lapselle tai pienikätiselle naiselle. Itse en kuulu tuohon ryhmään, joten en nyt oikein tiedä mitä näillä tekisin. :) Olen edelleenkin sitä mieltä että Drops Karisma ja 7 veljestä sopivat hyvin yhteen.

Huomatkaa koirankarvat, joista on mahdotonta päästä eroon

Väsyneen neulojan lopputulos


Nyt unohdan kirjoneuleet hetkeksi ja hyökkään kirpputorilöytöni pariin. Joidenkin mielestä tässä on sekava kasa lankaa, minä näen siinä ihan selvästi sukat. Huvittavinta on, että juuri möin itse pois nurkista pyörimästä samanlaisia nyssäköitä muutama kuukausi sitten.

Ennen kuin pääsen sohvan nurkkaan möhjäämään neuleen kanssa, pitäisi saada pihalta kaivettua yksi "kanto" pois. Heittomerkit johtuvat siitä, että kyseessä on heiveröinen puska, mutta arvaan jo nyt että juuret ulottuvat monen metrin syvyteen. Mies veti kesällä pahimmat pensaasta pois moottorisahalla ja ajattelin nyt aseistua lapiolla ja hakulla sekä jonkinlaisella teräaseella. Pitkällisen etsimisen jälkeen Google osasi vihdoinkin kertoa, että nuo puskat ovat tuolla Koiranheisiä. Osuvaa.

Kipputoreilta ne parhaat ideat löytyy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti