sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Arvonnan voittaja

Kylläpäs on ollut harvinaisen monipuolinen päivä. Olen leiponut ja lenkkeillyt, hepuloinnut hurjaharjojen kanssa, muistanut ystäviä, tehnyt hieman lumitöitä ja saanut valokuvaushaasteen parin viimeisen viikon kuvat esille. Olen myös nauranut vedet silmissä Siskon viesteille. Sairauskin on jo hellittänyt. Nyt on hellassa tuli, lämpimiä sipulipatonkeja ja tyhjä tiskipöytä, eli voi alkaa odottamaan huomista työpäivää. Jos jaksan, parturoin vielä hurjaharjat, joille on pölähtänyt kasvaa hirmuiset parrat.

Patonkeja uunista odottaessani arpaisin myös ystävänpäivä-arvonnan voittajan. Leivontaan paneutunut verkkokauppa Mintunlehti oli mukana arvonnan palkinnon toimittamisessa ja he saivatkin mukavasti palautetta sivustostaan. Random.org tuotti tällä kertaa voittajan kommenttinumeron ja palkinto osui... Savolaiselle venkulalle eli Mamma A:lle. Mammalle on ilmoitettu asiasta ja paketti lähtee matkaan kunhan saan osoitteen. Kiitos kaikille teille osallistuneille ja onnea voittajalle! Mielelläni näkisin mitä saat näillä leivontatarvikkeilla aikaan. :)

Onnea voittajalle!


7 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.
  Oletpa saanut paljon aikaan tänään. Ihan vesi tuli kielelle lämpimistä
  patongeista.

  VastaaPoista
 2. Sisko-raukalla onkin ollut niin rankka päivä, että hyvä jos jotain on naurattanut :) Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja sain sentään käppänän trimmauksen alkuun

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajalle! Ihanan pöllökortin hän saa.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle. Koko arvonta näköjään on livahtanut ohi suun, kun olen vain oman napani ympärillä pyöriskellyt. Valokuvauskin on kärsinyt, mutta kyllä täältä vielä noustaan.

  VastaaPoista
 5. Moi.
  Paljon onnea voittajalle.

  VastaaPoista