tiistai 9. helmikuuta 2016

Lahjapussi ystävälle

Vaikka tuntuukin että blogit ja kaikki muut lähteet suoltavat ystävänpäivään liittyviä asioita aivan tarpeeksi, liitynpä minäkin vielä joukkoon. Lahjojen hankkiminen ja paketoiminen ovat olleet jo pitkään lähdellä sydäntäni, kuten olen tainut täällä mainostaa ennenkin. Näinpä ollen suunnittelin omat lahjapussukkani ystävänpäivää varten. Malleja on kolme erilaista. Voit tulostaa nämä joko itse taittelemaasi paperipussukkaan tai valmiiseen pussiin. Sitten vaan herkut ja muut lahjat sisälle ja valmista on.

Suklaata ystävälle, mmm. <3

Nämä ystävänpäivä -lahjapussit ovat helppoja tehdä.

Ohjeet:

1) Askartele itse paperista pieniä pusseja tai käytä valmiina ostettuja.
2) Valitse mieleisesi malli näistä kolmesta:
Suklaasydän
Jookos Kookos
Peikko
3) Tulosta valitsemasi malli A4-paperille, että hahmotat sen koon ja tiedät mihin kohti asettaa pussi. Halutessasi voit myös pienentää kuvaa tulosasetuksista. Kuvat ovat mustavalkoisia.
4) Teippaa paperipussi A4-paperille, jolle tulostit kuvion. Testaa ensin pienellä palasella teippiä ettei se revi paperia (yleensä summeat teipit saa irroitettua paperista hyvin, samoin maalarinteipin).
5) Aseta paperi pusseineen tulostimeen ja tulosta uudelleen kuvio.

Muuten, viime vuoden ystävänpäivä-etiketit löytyvät täältä.

Kolme erilaista mallia

Kuinka sinä muistat ystävää?

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea ja vielä hauskempaa, että jaat sen meille kaikille. Tämän vuoden ystävänpäiväkorttini on jo kuorissa, mutta laitanpa talteen ensi vuotta varten.

    VastaaPoista
  2. Hei.
    Hyvä keksintö,sinne voi sujauttaa pieniä salaisuuksia.

    VastaaPoista