perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huhtikuun SLY-paketti ja muita kuulumisia

Tuntuu kuin olisin pysytellyt kaukana blogimaailmasta ja useita kuukausia. Edellisestä päivityksestä on kuitenkin vain pari viikkoa. Mitään tarkoituksellista tämä lakko ei ole ollut, laiskuus on vaan voittanut. Osa saattaa muistaa miten valitin jo helmikuussa väsymystä. Väsymykselle löytyi syykin, mutta kertoilen siitä lisää kunhan saan vastauksia muutamiin itseäni mietityttäneihin kysymyksiin. Yritän kovasti taas parantaa tapani ja ainakin nyt panostaa taas tuohon valokuvaushaasteeseen. Mitään pakkopullaa en bloggaamisesta kuitenkaan halua, joten katsotaan miten tässä käy.

Salaisen leivontaystävän huhtikuun paketti


Tällä välin on keritty viettämään Pääsiäistä, näkemään kavereita, makaamaan sohvalla, voittamaan Leivontafoorumin maaliskuun haaste tällä piirakalla, tekemään töitä ja ihmettelemään elämän kulkua. Hämmästyksekseni huomasin huhtikuun koittaneen ja sen mukana Salaisen leivontaystävän tämän kierroksen viimeisen kuun. Paketin kävin hakemassa jo eilen, mutta vasta tänään riitti virtaa saada se tänne asti. :) Paketissa oli mm. hapankorppuja (olen ahminut ainakin neljä paketillista viimeisen parin kuukauden aikana), maitojauhetta (pieni selviytyjä sisälläni kiittää), suklaata, vaniljasokeria, pursotinpusseja ja muffinssivuokia (molemmille ehdottomasti käyttöä!) sekä mausteita. Myös Neiti 6-veetä oli muistettu prinsessa-sormuksilla, jotka pääsevät odottamaan Neitin seuraavaa vierailua.

Yllätyksekseni paljastui, että parini oli ensimmäistä kertaa mukana. Paketit ovat olleet sen verran ihastuttavia että olisin voinnut kuvitella niitten takana olleen jonkin kokeneen konkarin. Parikseni sattui tällä kertaa Mia. Kannattaa käydä vilkaisemassa Mian blogia, siellä on todella hienoja kakkuja. :) Ohjeina tässä kuussa olivat hapankorppu-lohirullat, kinkkupiirakka (tämä jää valitettavasti toteuttamatta kun Mieskään ei välitä possusta), salami-juusto-muffinit sekä kinderpiirakka (Kinder Tiramisua olen testanut täällä). Viimeksi mainittu menee ehdottomasti ensimmäisenä kokeiluun. Iso kiitos parilleni ja toivottavasti tämä on ollut sinulle niin mukava kokemus että haluat kokeilla uudelleenkin. :) Pahoittelut etten ole itse ollut kaikkein aktiivisin bloggaaja ja reseptien kokeilija. :/

Paketti kokonaisuudessaan

12 kommenttia:

  1. Hieno paketti, ja jotenkin tuli kirjoitusta lukiessa sellainen ajatus, että ehkä väsymykselle, hapankorppujen ahmimiselle on hmm mukava syy... Jäämpä kuikuilemaan osuuko aavistus oikeaan. Anne(npuuhat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikolla on aika tutkimuksiin, kertoilen ahminnoistani sitten toivottavasti enemmän... :)

      Poista
  2. Osuikohan mun ajatukseni yksiin Annen kanssa :)
    Toivottavasti kaikki on joka tapauksessa hyvin, on syy sitten mikä tahansa. Aurinkoisia kevätpäiviä Kotikuusen alle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan asiaa sitten viikon päästä. Kiva kun kävit ja anteeksi olen ollut itse niin laiska kommentoimaan minnekään.. :/

      Poista
  3. Heippa.
    Paljon kaikkea kivaa ja erilaista,munfinseja vaan paistamaan.Kesä tulee kohisten.

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti ja voimia väsymyksen kanssa <3 itsellä myös väsymystä ja voimat vähissä välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kesä on tulossa, se tietää ainakin täällä hieman vähempää työmäärää kotitöiden suhteen, kun ei tarvitse murehtia puiden kantamista, lämmittämistä ja lumitöitä.

      Poista
  5. Kiva että paketti oli mieluinen. Nopeasti tämä aika tosiaan meni mutta nyt kohti uutta kierrosta ja kohti lähestyvää kesää. Mukavan aurinkoista viikkoa toivottaen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos sinulle paketeista, jokaisesta on löytynyt paljon kaikkea mieluisaa! Kinder-piirakka menee kokeiluun tässä lähipäivinä, odotan todella mielenkiinnolla minkälaista siitä tulee. :)

      Poista
  6. Hieno teemapaketti, joka varmasti osaltaan 'auttaa' väsymykseesi...positiivisesti!
    Hyviä uutisia odotellen, kaunista kevättä!
    Terkuin
    n-h
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman on parannusta jo väsymykseen nähtävissä, vaikka harva se päivä saa ihania paketteja kotiin kantaa. :)

      Poista