perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kesäinen SLY-paketti

Kesäloman ensimminen viikko on ohi. Kesävieraat lähtivät tänään itse kukin omiin suuntiinsa ja Mies on viemässä Neiti 6-veetä toiseen kotiinsa. Niinpä ollen minulla on koti ihan itselläni. Olen maannut suurimman osan päivästä sohvalla lökäpöksyissä mahaani rapsutellen, suklaata syöden ja telkkarisarjojen parissa torkkuen. En tiedä voiko loma tästä leppoisammaksi muuttua.

Eilen piipahdin lähikaupassa ja minulle huudeltiin jo hyllyjen väliin isosta lähetyksestä (pienen kylän iloja). Hieman tätä ihmettelin, koska olin noutamassa SLY-pakettia, mutta kävi ilmi että Kela oli muistanut minua äitiyspakkauksella. Siihen en taida mennä sen tarkemmin, pakkauksen sisällön näkee halutessaan täällä.

Purppura nonparellit

Salaisen leivontaystävän paketista paljastui ihanan kesäinen grillausteema ja paljon kokeilemattomia reseptejä. Aineina oli vaahtokarkkeja (pakollinen paha aina kun nuotio sytytetään), lettu-ainekset ja mansikkahilloa, mausteita, hiivaa ja kardemummaa sekä suklaata, muffinssivuokia ja nonparelleja (ihana väri!). Ohjeiksi parini oli laittanut mukaan nuotiolle tikkupullat ja suklaabanaanit (kumpaakaan en ole ikinä tehnyt, nyt onkin hyvä aika) ja sateisen päivän varalle suklaamuffinssit (lapsi-ystävälliset) ja kasviskierteet. Kierteitä taidan kokeilla jo huomenna kun Mies palaa nälkäisenä reissusta (sikäli mikäli jaksan nousta täältä sohvan pohjalta). Paketti oli siinä mielessä ihastuttava, että kaikille aineille löytyy tässä talossa käyttöä ja jokainen ohje on sellainen että niitä tekee mieli kokeilla. Eli siis todella onnistunut kokonaisuus, iso kiitos! :) Paljastusta ei vielä tässä paketissa ollut, joten jään odottelemaan innolla seuraavaa yhteydenottoa.

Nyt on muuten seuraavan kierroksen ilmoittautuminen menossa. Itse jään odottelemaan äitiyslomaa ja tarkistan sitten syksyn jälkeen taas voimavarat liittyä mukaan. Suosittelen salaisen leivontaystävän kokeilemista lämpimästi kaikille uusille ja vanhoille osallistujille! :)


Paketin sisältö kokonaisuudessaan

3 kommenttia:

  1. Kiva kesäteemaa huokuva paketti...innosti tämänkin ruudun takana ...viikonloppu saattaakin mennä 'letuiksi'!
    n-h
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä meillä on käynyt niin, että sekä lettutaikinan teko että paistaminen on Miehen hommia. Eikä tarvitse yleensä hirveästi houkutella onneksi tähän puuhaan. :)

      Poista