sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Piparilattea ja muuta jouluista

Vauva-arki on yllättänyt kiireisyydellään niin, etten ole kovasti tullut panostaneeksi tänne blogin puolellekaan. Kekkonen ei tunnu olevan kovin unelias kaveri ja joinakin päivinä menee vain pari tuntia päikkäreiden maailmassa. Itsehän olen käsittänyt asian niin, että jos vauva nukkuu niin minunkin pitäisi. Yleensä siinä vaiheessa kun alan sitten tekemään jotain, myös Kekkonen herää.

Pipareita leivottiin Neiti 6-veen ja Kekkosen haltiakummin kanssa.


Kerkisin kuitenkin tekemään blogivierailun tänäkin vuonna ja kohteena oli taas joulukalenteri. Otetaan puoli kiloa voita -blogin joulun odotuksesta löydät minun piparilatteni ja muita jouluisia ideoita.

Tänä vuonna meillä odotellaan joulua aika rauhallisesti. Minä en ole kerinnyt hössöttämään ja esillä on vain yksi ainut koriste, olkipukki. Joulukuusen taidan unohtaa suosiolla ja yrittää muutenkin olla stressaamatta aikaansaamattomuudestani. Jouluna varmaankin kokoonnutaan meille, mutta varoitan ihan suoraan vieraita: saatatte joutua itse ruuanlaittoon mikäli haluatte jotain pöytään. Minä lupaan vastavuoroisesti ettei yhtään vaippaa tarvitse vaihtaa, minä hoidan ne. :)

Kekkonen ja Rontti vahdissa.

4 kommenttia:

  1. Hei.
    Tonttujoukko saapuu aattona tekemään joulun.jippii.

    VastaaPoista
  2. Tonttujoukko valtaa keittiösi jo ihan muutaman päivän kuluttua. Mitäs kaikkea haluttaisiin joulupöytään?

    VastaaPoista