keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Salaisen leivontaystävän maaliskuun paketti

Täällä sairastetaan. Taas. Minä heräsin perjantaina kurkkukipuun ja viikonloppu menikin melkein 39 asteen kuumeessa. Kekkonen alkoi röhkimään räkää sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Sillä ei onneksi ole kuumetta ollut. Olo on suorastaan voimaton, välillä tuntuu ettei jaksa kammeta tuota poikaa vaipanvaihdolle. Ollaan kuitenkin päivistä selvitty, joten ehkä tämä tästä lähtisi paranemaan.

Mmm, nämä eivät kauaa kerkiä vanheta...


Oloa saapui virkistämään salaisen leivontaystävän paketti. Olikin iso paketti. :) Siihen kuului donitsivuoka, pursotinsetti, kahdenlaisia siemeniä, leivontasuklaata ja kinder-patukoita, leipävuokia ja kuivahiivaa. Ohjeina oli muutamia erilaisia donitseja, vuokaleipä ja teeleipä. Katsotaan mikä pääsee ensimmäisenä kokeiluun. Kiitos parini, paketista menee varmasti kaikki käyttöön! :)

Myös namihiiren ringin puolesta laittama syntymäpäivälahja saapui jo jokin aika sitten. Tarkoitukseni on tehdä siitä erillinen postaus, jahka kerkiän sitä testaamaan. Nyt taidan kuitenkin kaatua hetkeksi sohvalle odottelemaan että Kekkonen herää uniltaan.


2 kommenttia:

 1. Ihana paketti =) Alkoikin tekeen mieli donitseja :D

  Paranemisia <3

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Suklaa tekee hyvää,kurkullekin.Toivotaan ,että kumpikin pikkuhiljaa siitä lunssasta .
  paranee ja sitten leipomaan.

  VastaaPoista