torstai 6. huhtikuuta 2017

Säärystimet 7 veljeksestä

Tilauksena pyydettiin tekemään säärystimet ja minähän tein. Tässä ei niinkään ole merkittävää itse tekele vaan ylipäätään se että minulla oli energiaa johonkin ylimääräiseen. Minä jaksoin ja onnistuin! Säärystimet on tehty täsmälleen tämän Yhteishyvän ohjeen mukaan, lankana musta 7 veljestä. Toivottavasti käyvät vastaanottajalle.

Tarkoitukseni oli kuvata säärystimiä ja juuri sillä hetkellä iski herralle huomionkipeys. Näinpä Kekkonen päätyi sitten kuvausrekvisiitaksi. Kuvissa oleva pupu ei ole minun käsialaani vaan se tuli lahjaksi haltiakummilta.

Helppo kuvio sopii näihin säärystimiinKekkonen 5kk siirtyi vihdoinkin nukkumaan omaan sänkyynsä ja lopetti itse yösyötöt. Kyllä se edelleenkin heräilee kerran pari yössä, mutta tutti riittää nykyään unensaantiin. Korvasi minut tutilla, höh. Eli en voi syyttää laiskuudestani vähäisiä yöuniakaan. Yleensä täällä on tähän aikaan vuodesta kaikki ikkunoiden edustat täynnä taimipurkkeja. Nyt ei ole ensimmäistäkään. Katselin kyllä siemenvarastoani yksi päivä, mutta siihen se jäi. Mullan saaminen kaupasta tänne asti oli se koetinkivi. Nykyään tulee käytyä sen verran harvoin kaupassa, että silloin on 100 muutakin muistettavaa. Painava multasäkki jää aina tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi.

Syytän tätä kevättä kaikesta flegmaattisuudesta. Aurinko paistaa joten ei tee mieli ulkoillakaan. Kun möllöttää päivät sisällä pyörien lattialla Kekkosen kanssa, onko tuo ihmekään jos ei oikein ole energiaa mihinkään. Toivottavasti lumet ja jää sulaisi nopeasti ja tulisi muutamia harmaita päiviä. Sitten voisin taas valjastaa koiran mukaan ja lähteä lykkimään Kekkosta ympäri seutuja.

Kekkonen 5kk ja rapiat


3 kommenttia: