lauantai 8. huhtikuuta 2017

Salaisen leivontasiskon paketti

Taas on hurahtanut yksi kierros salaista leivontaystävää.  Kohta alkaa varmaankin uusi ilmoittautuminen, eli kaikkien kiinnostuneiden kannattaa seurata noita sivuja. Tässä kuussa aiheena olivat pääsiäinen ja siihen liittyvät värit. Minä sain pakettini jo pari päivää sitten, mutta kerkisin sen nyt vasta toimittamaan tänne blogin puolelle. Kekkonen on oppinut uusia liikkeitä ja takana on muutama aika levoton yö. Tällä kertaa paketti ei saapunut postin kyydissä vaan sain sen ihan henkilökohtaisesti. Salainen leivontaystäväni oli näet tällä kertaa oma armas siskoni. Täytyy tunnustaa, että viime kuun jälkeen minulla oli hieman epäillyksiä aiheen suhteen. :)

Paketista paljastui jättimäinen Nutella-purkki (jonka korkkiin oli kätketty poro-aiheinen keksimuotti), Milkan Orea-suklaata (aaahnanamnamnam), rommiaromia, kahta eri pasta väriä, muffinssivuokia sekä ilmeisestikin jotain suklaatötterökarkkeja? En ole vielä pakettiä kerinnyt aukaisemaan, suklaa vei pahimman makean himon hetkeksi. Ohjeina oli pääsiäismuffinssit (kaksi erilaista), nutellakeksit (kaksi erilaista) sekä Töhnämunat (neljä erilaista ohjetta). Hauskaa sinänsä, että minunkin lähettämässä paketissa matkaan lähti töhnämunien ohje, taitaa olla muodikas resepti. :)

Kiitokset isosti siskolle kierroksesta! Tänään taas suvun naisen kokoontuu ja muutama ohje menee testaukseen, niistä sitten myöhemmin.

Paketti kokonaisuudessaan


Oreo-suklaa ei kauaa kestänyt

3 kommenttia:

 1. Hei.
  Paljon hyviä tavaroita,suklaa nam.Suklaatötterö karkit,millaisia ne on?

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja sisko oli ihana yllätys pariksi =)
  Nuo tötterö suklaat on hyviä, itse sain joskus erilaisia mutta en ole törmännyt missään :D

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti <3 Nuo tötteröt näyttää tosi hauskoilta, varmasti maistuu myös herkullisille =) Hienosti on siskosi pystynyt toimittamaan paketit ettet heti ensimmäisestä arvannut. =) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne =)

  VastaaPoista