lauantai 10. tammikuuta 2015

Kirjoneule -lapaset + ohje

Vuosi on vierähtänyt kiireisenä liikkeelle. Minulla ei tunnu työt tekemällä loppuvan ja Mies on saanut joka päivä melkein ahkeroida näiden hirveiden lumimassojen pois saamiseksi. Täällä on tosiaan melkein päivittäin satanut lunta ja vielä aika paljon. Joka kerta töihin lähtiessä on joutunut jännittämään, että vieläkö minun pikkuautoni jaksaa puskea tiellä olevan lumivallin yli. Ei tuo auraus ole kerinnyt tänne asti vielä siihen aikaan aamusta.

Olen minä kerinnyt onneksi tekemään muutakin. Tänään piipahdin kaverin luona kuulemassa hääjärjestelyihin liittyvät kuulumiset ja viemisiksi sain mukaani yhden reseptin. Pitää testailla sitä joku päivä. Jonkin verran olen taas saannut neulottua, työn alla yhdet lahjaksi menevät lapaset ja sukat. Niiden lisäksi olen taistellut TAAS uusien pöllö -aiheisten lapasten kanssa. Näitä oon veivattu edestakaisin, neulottu ja purettu ja taas neulottu. Välillä mallia on muokattu. En oikein vieläkään ole näihin tyytyväinen, mutta nyt loppui inspiraatio.


Lovebirds -lapasetEn tiedä erottaako mallista että pöllöihin tähtäsin, enemmänkin nuo ovat jonkin sortin... örkkejä? etiäisiä? hattivatteja? En tiedä, kertaakaa te minulle. Kovin ne rakastuneita toisiinsa ovat joten siitä nimi, Lovebirds.

Lapasten ohjeen saat täältä. / Get the instructions for the mittens from here.


4 kommenttia:

  1. Kyllähän nuo nyt ihan selvästi pöllöjä ovat, ja todellakin selvästi rakastuneita toisiinsa! Ihanat lapaset!

    VastaaPoista
  2. Ai kun ihanat lapaset,ja vielä pinkin väriset. kyllä ne pöllöjä ovat.Ei sulta tuo virta ole minnekkään kadonnut.aina vain uutta keksit.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille, ihana kuulla etten ole vain kuvitellut omiani. Tiedättehän kun tuijottaa pitkään jotain kuvaa (varsinkin itse tekemää) niin hämmärtyy jotenkin sen mittasuhteet ja selkeys..

    VastaaPoista