lauantai 24. tammikuuta 2015

Valentine Owls -lapaset + ohje

Ystävänpäivä on tulossa ja sen kunniaksi halusin suunnitella neuleen, jonka voisi antaa ystävälle. Pöllö-kuumeen iskemänä kuvaksi valikoitui (taas) pöllöjä. Lämpimät lapaset on loistava tapa kertoa ystävälle tai sille erittäin rakkaalle ihmiselle että välittää. Myös rakkaus-aiheisia leivoksia on tuolla odottamassa loppuun asti tekemistä, jos niistä tulee mitään niin huomenna saatte sitten ohjeen.

Taas yhdet pöllölapaset.

Kummassakin lapasessa on oma pöllönsä. Pöllöt tuijottelevat toisiaan. Huomatkaa, että muokkasin vielä tuota sydäntä näiden neulomisen jälkeen; kuvassa epäsymmetrinen sydän näytti hyvältä, mutta neuleessa sen tarkoitus jäi hieman epäselväksi. Ohjeella pitäisi siis saada parempi sydän tuohon muodostumaan. Pöllöt voi hyvin neuloa myös eri väreillä.

Mietiskelin tässä, että pitäisiköhän kokeilla tehdä toinen lapaspari tällä
Riitun esittelemällä tavalla. Osaisivatko aivoni muotoutua ajattelemaan toisin päin?

Ohjeen lapasiin saat tästä / Get the instructions for the mittens from here.Valentine Owls -lapaset


5 kommenttia:

 1. Ihanat pöllöt ja mieletön väri. Harmittaa niin vietävästi kun aikaisemmin kudoin pikkuväelle pöllölapaset ja niissä kävi just niin, että pitkät langanjuoksut kiristivät ikävästi kaapelien vaihtumiskohdassa. siks kirjoneuleet jääneet hiukan vähemmälle. Ainakin uutta tekniikkaa kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta tekniikkaa on testattu sen verran että yksi pöllölapanen on sillä jo syntynyt. :) Kirjaan mietteitä ylös siitä joskus paremmalla hetkellä.

   Poista
 2. Tulin vasta vierailulle =) Ihanat nämä valentine lapaset... =) Itse teen tosi vähän lapasia koska en koe osaavani peukalon tekoa niin hyvin että olisin tyytyväinen tulokseen... =D Tuntuu että aina jää reikä peukalon juurelle =/ Toinen asia on kirjoneule =) Olisi niin kiva tehdä kauniita kuvioita sukan varteen mutta se ei vaan ole min juttu, käsialasta tulee epätasaista ja langan kuljetus mukana ei ole kaunista ja sopivan löysää/tiukkaa =) Ihailen muiden tekeleitä ja tyydyn tekemään "yksivärisiä" sukkia palmikoilla =D Liitynkin lukijoiden joukkoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on salaisuus peukaloon liittyen: minunkin peukalon juuriin saattaa jäädä aina reikä tai joskus jopa kaksi. Parsin reikiä piiloon samalla, kun päättelen peukalosta jääneitä lankoja, eikä kukaan huomaa mitään! :) Tämä toimii tosin vain, jos peukalossa ja kämmenosassa on samanväristä lankaa.

   Poista
 3. Kaunis kiitos blogiini jättämästäsi kommentista! Täälläkin näköjään pöllö aiheena, sieviä nämä lapaset! :)

  VastaaPoista