maanantai 26. tammikuuta 2015

Kummitussoittoja

Minulla oli valmiina mietittynä, mistä haluan tänään kirjoittaa tänne. Minulla oli kuvat valmiina aiheeseen liittyen. Sitten minun puhelimeni (juuri ennen joulua hankittu) sanoi *tilt*. Ei pala valo, ei syty kuva. Soitin laitteen myyjälle, joka antoi minulle huollon osoitteen ja pyysi ensin soittamaan laitteen omaan helpdeskiin. Kiltisti soitin helpdeskiin, jossa viiden minuutin näppäilun jälkeen (jos asiasi koskee sitä, paina numeroa 1. Jos asiasi koskee tätä, paina numeroa 2.) englannin kielinen nauhoite pyysi soittamaan johonkin ulkomaiseen numeroon. Tässä vaiheessa lopetin puhelun.

Pitää pyytää Miestä vielä vilkaisemaan rakinetta, mutta jos hänkään ei mitään ihmeitä keksi, olen puhelitonna seuraavat muutaman viikkoa (tämä oli optimistinen arvio). Varaluurejahan talosta löytyy, mutta yhteenkään ei käy se pieni sim-kortti, joka piti hommata varta vasten tätä uutta puhelinta varten. Hauskinta tässä on se, että jos kokeilette soittaa minulle, se hälyyttää normaalisti. Harmi vaan ettei puhelin tässä päässä anna mitään elonmerkkejä. Minnekähän kummitukselle nekin puhelut menevät..

Minut tavoittaa joko työnumerosta (kenellä se sattuu olemaan) toimistoaikoina tai sitten Miehen numerosta (ei-toimistoaikoina). Myös sähköpostiani yritän seurata tiiviimmin. Sinällään puhelimen menetys ei haittaa, olen mielelläni välillä tavoittamattomissa omassa rauhassani, mutta se HayDay... :)

Ps. SLY, taisin laittaa esittelyyni että minulle voi laittaa paketteja myös Matkahuollon kautta. Matkahuolto kuitenkin laittaa saapuneista paketeista vain tekstiviestin, joten toivoisin että ainakin ensimmäinen paketti tulisi Postin kautta.

2 kommenttia:

  1. Tätä toimitus asiaa olenkin pohtinut, eli jos internetiin on luottamista niin lähipostisi on sama kuin mihin matkahuollon kautta lähetetyt, eli onko näin??? pakettiautomaatti kauempana?? Slysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti ja matkahuolto ovat molemmat lähimmässä Siwassa. Pakettiautomaatti on taas kivenheiton päässä työpaikastani, eli sekin käy hyvin.

      Poista