keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Salaisen leivontaystävän helmikuun paketti

Salaisen leivontaystävän uusi kierros pyörähti käyntiin. Ihanan aktiivinen parini oli saanut paketin kasaan ja postitettua minulle, vaikka on vasta kierroksen 3. päivä. Kerkisin töiden jälkeen jo kotiin, mutta en malttanut pysyä siellä kauaa koska postilaatikosta löytyi pakettikortti. Samalla kun kävin nappaamassa lähipostistani paketin, mukaani lähti myös kimppu tulppaaneja. Kuvissa olevat kukat eivät siis tulleet paketissa vaan muuten vain samalla reissulla.

Paketti oli kääritty hempeän violettiin paperiin ja jotenkin niin suloisen oloinen etten meinannut raaskia avata sitä. Aikani kuvia räpsittyä oli kuitenkin pakko raottaa paperia....



Sisältä paljastuivat Runebergin torttujen, Yhden kulhoon suklaamuffinssien ja Fantasiakeksien ohjeet. Tortut menevät kokeiluun varmasti jo viikonloppuna. Aineksina oli tomusokeria (tätä ei ikinä voi olla liikaa), leivinjauhetta ja vaniliinisokeria, sekä Fazerin punainen suklaalevy. Herkkuina oli minulle valmista maitokahvia ja Neiti 5-veelle Frozen hattaraa (joka laitetaan odottamaan Neitin seuraavaa vierailua. Sitten se taitaakin olla jo Neiti 6-vee! Ja Frozen on pop!). Paketista löytyi myös niiiiiin minun näköiseni violetit muffinssivuoat. Ihanat, kiitos!




Lisäksi parini oli laittanut pienen ystävänpäiväpaketin. Nyt voisin väittää olevani kärsivällinen, mutta valehtelisin. Minä nimittäin aukaisin paketin jo nyt. Se sisälsi kaksi keksimuottia, sydämen ja pöllön. Näillä onkin hyvä kokeilla keksien tekemistä.

Eli kiitos parilleni, paketti tuli ehjänä perille ja siitä on varmasti iloa. Hauskaa ystävänpäivää sinullekin! :)

PS. Nyt liedellä muhii matikkakeitto, nam!

PPS. Muistakaahan osallistua arvontaan, sunnuntai-iltaan asti on aikaa.

Ystävänpäivän paketti sisälsi...

keksimuotteja!

Paketti kokonaisuudessa.

14 kommenttia:

  1. aivan ihana paketti ja niin kauniisti pakattuna.

    VastaaPoista
  2. Siitä matikkakeitosta olen kade

    VastaaPoista
  3. Ihana paketti! Mä en tuommoisen SLY:n jälkeen enää pääsisi hakemaan postista - en mahtuisi ovesta ulos ;) Herkuttelisin vaan täällä kotona päivät pitkät leipomuksiani, kun ei kukaan ehdi niitä mun kanssa syömään. Paitsi ehkä AM, mutta en tiedä raaskisinko sille edes antaa mitään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se alkaa kyllä olla vaarana täälläkin. Kun on jo muutaman päivän sinnitellyt ilman herkkuja, niin huonosti käy kun tulee lempparisuklaata kauniissa paketissa... Noh, jos sitten ensi maanantaina taas?

      Poista
  4. Ooh, ihanan muotin sait ja paketin muutenkin. Hmm fantasiakeksit, toivottavasti kokeilet.... Anne(npuuhat)

    VastaaPoista
  5. Oi kun oli aktiivinen pari :D
    On ihanan lila paketti tullut ja kaikkea ihanaa. Mistähän tuota Frozen hattaaraa saa?? Meillä huhtikuun alussa 4 v Frozen synttärit ja tuo olisi hitti ;D

    VastaaPoista
  6. Moi.
    Kaunis paketti,värikäs,ja niin ihania tavaroita,ja välineitä olet saanut,eiku leipomaan.

    VastaaPoista
  7. Ihana paketti ja tosi ihana paketointi =)

    Heidi: Ainakin Ullan unelmien sivuilla oli myynnissä Fozen hattaraa ;)

    VastaaPoista
  8. Onpa ihana paketti =) Tuo hattara hauska ylläripylläri =)
    Aurinkoista viikonloppua =)

    VastaaPoista
  9. Vallan mainio teemapaketti !
    Terkuin nami-hiiri

    VastaaPoista
  10. ...myös irtokarkkipisteissä on usein tuota hattaraa...erilaisin teemoin....eri maissa Ü

    VastaaPoista