torstai 11. toukokuuta 2017

Salaisen leivontaystävän toukokuun paketti

Salaisen leivontaystävän uusi kierros starttasi ja paketti saapui. Tulikin oikein hyvään aikaan piristämään pientä sairastelua. Kekkosella on yskää ja minulla ääni ihan paineessa, eilen oli lämpöäkin. Toivotaan että näillä menee ohi, eikä enää pahene. Viimeiset viikot on menneet ullakkoa ja lastenhuonetta siivotessa ja järjestellessä. Varasin kirppispöydän ja sinne on menossa monta säkkiä tavaraa. Lisäksi raahasin ylimääräisiä autollisen kierrätykseenkin. Nyt Kekkosen pinnasängylle on tilaa ja Neiti 7-veen pieniä leluja on sijoitettu ylös turvalliselle tasolle. Kunhan saadaan ikkunaan uusi pimennysverho niin pääsee Kekkonen kokeilemaan yksin nukkumista.  Kovin on vaan vaaleanpunaista lastenhuoneessa siskon jäljiltä, pitää varmaan koittaa etsiä sinne hieman jotain miehekkäämpiä värejä. Postikortteja herra rakastaa katsella, niistä laitoin jo hieman pyyntöä kummien suuntaan, niin saadaan jotain pojan ikiomaakin seinille. Neuvolassakin kerittiin käymään, ei mikään pieni mies ole tästä tulossa, pituutta on jo 72 senttiä.

Mutta harhauduin ihan aineesta, paketistahan minun piti. Sieltä löytyi suklaata, kuivattuja mansikoita ja vadelmia, mansikan makuista kermankovettajaa (ihan uusi tuttavuus?), domino-keksejä, liivatelehtiä, sinistä lankaa Kekkosen neuleisiin ja saippuakuplia (pitää testata vaikka joku kylpypäivä, että mitä herra on moisista mieltä).

Näitä olen kaupassa hypistellyt, mutta eivät vielä tarttuneet mukaan. Nyt pääsee testaamaan.

Fazerina tuli ja meni.... : )


Ohjeitakin oli vino pino: Banaaniletut (näitä voitaisiin testata Kekkosen kanssa joku päivä), mansikka-raparperi -tartletit, Guinness browniet, aprikoositäytteinen unelmatorttu, kääretorttupohja, juusto-yrttisolmut ja Fazerina juustokakku Tuo viimeksi mainittu menee ensimmäisena kokeiluun, jahka selviän kauppaan joku päivä. Luonnollisestikaan paketin mukana tullut levy ei selvinnyt leipomiseen saakka. :) Ensimmäinen äitienpäivänikin on tosiaan koittamassa, mutta en odota Miehen intoutuvan leipomaan sen kunniaksi. Letut ovat sen bravuuri ja niitä tilasin ja sain jo hieman etukäteen tällä viikolla.

Kuten parini mainitsi kirjeessään, ensimmäinen kierroksen paketti tuntuu aina jotenkin haastavimmalta, en tiedä miksi. Tässä tapauksessa en voi kyllä yhtään valittaa, oli sattunut aivan nappisuoritus. :) Ihanaa kun on paljon reseptejä mistä valita ja leipoa kerkiämisen mukaan ja suklaalla ei voi koskaan mennä pieleen.


11 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olet-te saaneet Ü....paranemisia ja leipomisen iloa!

    VastaaPoista
  2. Ihana paketti, suklaa onkin hyvä flunssalääke!
    T: saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Montakohan kiloa sitä pitäisi varata, edelleen nokka vuotaa.... :)

      Poista
  3. Hei.
    Suklaisia asoita,niistä on hauska leipoa.Ompas poika venähtänyt jo pitkäksi,hauskoja leipomishetkiä.

    VastaaPoista
  4. Kiva että paketti löysi perille ja piristi päivääsi. =) Kerro sitten millaisia pakastekuivatut on käyttää. En ole itsekään kokeillut vielä. Unohdin kokonaan sinun punaisen levyn kauppaaan niin taidapa laittaa uuden Fazerinan tulemaan. =) Slysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piristi ehdottomasti. :) Jaan kokemuksia noista jahka ehdin käyttää. Brownie-tarvikkeet on jo hankittu, ehkä siihen voisi jotenkin laittaa....

      Poista
  5. Tuo Fazeriinakakku oli tosi hyvää jos on sama ohje... Isommalle porukalle suosittelen tupla-annosta =D

    VastaaPoista
  6. Millaisia postikortteja? :) Ja tuota juustokakkua vois tehdä uuden annoksen kunhan olen taas maisemissa :)

    VastaaPoista
  7. Varsinkin selliaset missä on valkoisella pohjalla jotain kiinnostaa, ja kaikki värikkäät. :) Katsotaan nyt toivutaanko ikinä tästä taudista, niin voisi sitä muuttoa omaan huoneeseen miettiä.

    VastaaPoista
  8. Ihana paketti =) Paranemisia sinne, toivottavasti pian helpottaa

    VastaaPoista