perjantai 10. huhtikuuta 2015

Salaisen leivontaystävä -kierroksen päätös

Hieman haikeana on täällä viimeisen kuukauden pakettia suunniteltu ja odotettu omaa. Tämä siitä johuen, että olen saanut omalta pariltani niin mahtavan hienoja lahjoja, että jään varmasti niitä kaipaamaan. :)

Salaisen leivontaystävän tämän kierroksen viimeinen paketti.

 Kävin tänään töiden jälkeen hakemassa lähipostista viimeisen pakettini. Miehen seuratessa vieressä aloin irroittamaan ihanan pirtsakkaa lahjapaperia. Saatuani puolet laatikosta näkyviin pysähdyin ja jäin tuijottamaan sitä hölmistyneenä. Mies kyseli oliko paketissa kenties jotain vikaa. Pudistelin päätäni ja jatkoin hämmentyneenä pahvilaatikon lähempää tutkimista. Kyllä, minä olen nähnyt tämän juuri saman pahvilaatikon joskus ennenkin!

Hämmennyksestä selvittyäni sain purettua paketin sisällön. Mukana olleessa kirjeessä ei ollut lähettäjän nimeä vaan se oli jätetty arvoitukseksi. Vinkkinä oli annettu jo tutuksi käynyt pahvilaatikko. Kävi ilmi, että olin helmikuussa järjestämässäni arvonnassa arponut voittajaksi salaisen leivontaystäväni. Miten voikaan näin käydä.. On mahtanut Annellakin olla ihmettelmistä moisessa sattumassa.

Tämä paketti sisälsi mm. reseptit banaani-suklaamuffineihin, suklaakakkuun ja puolukka-ruispiirakkaan. Mies ilmoitti että ensin pitää kokeilla muffineita, niitä varmaankin viikonloppuna sitten syntyy. Lisäksi mukana oli strösselikokoelma, kaakao-jauhetta ja tomusokeria, kookosöljyä ja vaniljatankoja, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, muffinssi-vuokia, suklaata sekä laventelin siemeniä ja pienois-kasvihuone niille. Extrana löytyi kaksi todella suloista pöllö-nappia. Uskaltaakohan näitä käyttää mihinkään, kun ovat niin ihania. 

Paketin sisältö

Pöllönapit

Iso kiitos tästä kierroksessa. Vaikka kyseessä onkin ollut leivontaystävä, olen ollut aivan hurmaantunut myös kaikesta extrasta, joita paketeista on ilmestynyt. SLYn seuraavan kierroksen ilmoittautuminen on käynnissä, mukaan vaan kaikki leipomisintoiset. Olin itse ensimmäistä kertaa mukana, ja en kyllä katunut ilmoittautumista missään vaiheessa. Haasteellisinta oli yrittää miettiä omalle parille sellaista paketin sisältöä, mitä tällä ei olisi jo kaapit täynnä. Toivottavasti jotenkin siinäkin onnistuin.

Ensimmäisellä kierroksella tulleet tulppaanit, taustalla oikealla uusi minikasvihuone.

8 kommenttia:

 1. Hei.
  Ompas ollut sattumien summa,että sait pakettisi takaisin,laatikon jonka olit itse lähettänyt,aivan uskomatonta ,että näin voi käydä,mutta sitä suurempi yllätys varmaan, Ihanan paketin olet saanut nytkin ,on tarvikkeita moneen.eikun leipomaan.
  Kyllä se pihamaa vielä kuivuu, kun jaksat odottaa .

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen paketin olet saanut ja tuo kookosöljy kiinnostaa =) Ihan sattuma tuo arvonta ja pari juttu =)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihanasti ideoitu paketti!

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti!
  T.minttu

  VastaaPoista
 5. Heh, aika hyvä sattuma :D Ihana paketti ja ohjeet kuullostavat herkullisilta. Ihanat pöllö-napit <3 Itsekin piti kaupasta ostaa pöllö-tarroja, olikin viimeinen liuska :D Upeasti lähtenyt tulppaanit kasvamaan!

  VastaaPoista
 6. SLY ringeissä tapahtuu satumaisia hauskuuksia !
  Ihanan paketin sait ja maukkaita reseptejä!
  Terkuin nami-hiiri
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että sain olla Slysi, sinulle oli tosi mukava miettiä paketteja. Hih ja en todellakaan arvontaan osallistuessani uskonut voittavani joten jos et siinä vaiheessa arvannut ei mennyt hukkaan kun ajelin vähän kauemmaksi postittamaan pakettiasi ja anoin emolta lupaa muuttaa lähetysaikataulua, jotten hölmöyttäni paljastu kesken leikin. Toivottavasti osallistut slyhyn jatkossakin, ja blogisi ja pöllöneuleohjeesi ovat vieneet ns sydämeni mennessään. Pöllöistä vain on sitä jotain.... Kiitos Milla tosi ihanasta kierroksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle vielä kaikista paketeista, niistä kyllä huomasi että on uhrattu aikaa ja vaivaa. Enkä minä höntti olisi varmaan vielä tajunnut mitään yhdistellä paikkakuntien perusteella. Kiitos!

   Poista