maanantai 13. huhtikuuta 2015

Vauvan Pöllötumput + ohje

Jotkut neuleohjeet syntyy yhdellä yrityksellä ilman että niitten eteen edes näkee oikeastaan vaivaa. Näin kävi esimerkiksi Pikkupöllö -lapasten kanssa. Tämä vauva-malli ei ollut suinkaan niin yksinkertainen. Osittain mallia kohtaan kokemani ahdistus johtui siitä, etten saanut aikaiseksi siistiä joustinneuletta. Ongelmansa kullakin. Osittain turhautuminen aiheutui lasten neuleiden koosta ja siitä, miten paljon haastavampaa on suunnitella pieni kuvio kuin iso. Pienen kuvion voi välttää käyttämällä ohuempaa lankaa, mikä taas ei sovi minun tiukalle neulonta-käsialalleni. Huoh. Tässä tämä nyt joka tapauksessa on.

Ohje Vauvan Pöllötumppuihin tästä. / Get the instructions for the babymittens from here.

Loppuviikon olenkin reissaamassa Jyväskylän suunnalla. Koulutus siellä jatkuu, tänä vuonna reissuja on yhteensä neljä, joista yksi on vasta käyty. Täytyy varmaan olla ihan tyytyväinen että työnantaja haluaa ja pystyy kouluttamaan.
Neulotut vauvantumput.
Voiko pöllöneuleeseen kyllästyä?

En ole aikaisemmin tajunnut kuinka vaikeaa on saada tasaista nurjaa ja joustinneuletta.

PS. Tarvitsetko lisää opastusta kirjoneuleen tuottamiseksi? Täältä löytyy monta neuvoa englannin kielellä ja onpa siellä myös kummallisen tutun näköinen ehdotus ensimmäiseksi kirjoneuleeksi... :)

1 kommentti:

  1. Niin söötit ja ei mielestäni ei pöllöneuleisiin ei voi kyllästyä.

    VastaaPoista