sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhlan jälkeen

Näin on juhannus vietetty ja elämä jatkuu. Meillä oli täällä ihan hauska viikonloppu, huolimatta sankoista itikkaparvista ja sadekuuroista. Juhlapaikkamme sai katon päälleen, sen alla pystyi hyvin odottelemaan kuurojen loppumista.

Tarjolla oli perinteisiä grillattavia, uusia perunoita, paria erilaista salaattia sekä porkkanakakkua. Kakun ohjeen löydät täältä. Itse tein sen yksikerroksisena ja osan taikinasta käytin - yllätys yllätys - muffinsseihin. Syömisen ohessa pelattiin mölkkyä ja tikkaa sekä saunottiin. Ei siis mitään uutta ja ihmeellistä, mutta sitäkin mukavempaa.


Sateelta suojattu juhannuspaikka..

..ei ole liian kaukana saunasta.

Amerikkalainen porkkanakakku

Huomenna lähdetään reissuun kohti auringonnousua. Saamme ystävällisesti lainaan asuntoauton, jonka pakkaamme täyteen koiria ja kalastustarvikkeita ja suuntaamme kohti tuntematonta. Tavoitteena on ainakin käydä testaamassa Iivantiiran kalavedet. Takaisin tulosta ei ole vielä tietoa, tullaan sitten kun jaksetaan.Voi olla ettei siellä metsän keskellä nettikään pelaa, eli palaan asiaan viimeistään kunhan löydetään takaisin kotiin. :)


Vettä sataa ja aurinko paistaa.

1 kommentti:

  1. Moi.
    Kiitokset vaan juhannusruuista,ja seurasta emännä'lle ja isännälle.sekä muulle seuralle.illan kruunasi vielä tanssit vuonislahdessa.

    terveisin "muori"

    VastaaPoista