lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ompele vauvalle: Vaunuverho

Sain pyynnön tehdä vaunuverho ja pyyntöä hyväksikäyttäen tilasin kankaita läjän kankaita.comista. Toimitukseen taisi mennä noin puolitoista viikkoa ja muutenkin toiminta oli moitteenta. Huomasin että jollakin sivulla tuota kyseistä verkkokauppaa oli moitittu, mutta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Verhoon tilasin kahdenlaista kangasta toivoen että edes toinen miellyttäisi sitten tuoretta äitiä. Sinisellä taustalla olevat pöllöt ja ruskeat norsut kävivät mielestäni ruskeisiin vaunuihin. Kaavana käytin Villa & villa -blogin kaavaa, jota hieman levensin vastaamaan saamiani mittoja. Vaunun kuomun kaari ei ollut ihan samanlainen kuin kaavassa, vaan olisi voinut olla jyrkempi. Vaunujen omistaja voi ehkä kertoa tarkempia tuotemerkkejä vaunuista jos haluaa, minä en niitä tajunnut kysyä. Reijät jätin tekemättä, koska en löytänyt käypäisiä välineitä niiden tekoon. Verho saatiin kuitenkin viriteltyä paikallaan ilman reikiäkin, koska se oli sen verran reilun kokoinen. Saattaa olla että alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen reikiä ei tähän tulekaan.

Vaunuverhon muokattu kaava ja reikien paikoille tulevat tukinkangas-palaset


Vaunuverho kahdella kankaalla.

Vaunuverho paikoilleen viriteltynä.
 Tällä hetkellä olen Vaasassa menossa. Tänään kävin kiertelemässä hieman kirpputoreja, sieltäkin löytyi yksi diy-aihe, siitä enemmän sitten myöhemmin. Minne ihmeeseen Suvikirppis oli kadonnut? Paikalla oli vain kyltti ja tila näytti tyhjältä. Kirppistelyn lisäksi olen ollut koiravahtina kahdelle snautseri-neidille. Tarkoitus olisi vielä nähdä tuttuja ja ehkä hieman kierrellä kauppoja (Byggmaxiin on päästävä! :)). Mies on kotona jatkanut saunan muodonmuutosta. Ennen -kuvat oli kuulema unohtunut ottaa, nyt komensin sen kuvaamaan saunan ja jatkamaan remonttia vasta sen jälkeen.


2 kommenttia: