tiistai 2. kesäkuuta 2015

SLY:n extra-koristelupaketti

Jo eilen postimies oli kantanut laatikkooni vihreän paketin, jonka oli selvästikin rantautunut Suomeen jostain hieman kauempaa. Olin niin uupunut (kuumeestani johtuen) jo postilaatikolla käynnistä, etten jaksanut pakettia aukaista. Tänään, kolmen tunnin päikkäreiden rohkaisemana avasin paketin ja hämmästyin!

Mysteeripullo
Kierroksen emo nami-hiiri oli arponut minulle yhden extra-paketeista eli laatikollisen täynnä koristeluun liittyvää välineistöä. Aaah, ihanaa. :) Paketti oli aivan mahtava ja sisälsi mm. valkoista suklaata, paperisia pillejä, muffinsivuokia (uunin kestäviä) ja muffinsien koristevuokia (ei-uunin kestäviä), suklaamurusia, sinisiä isoja strösseleitä (noille on varmaan joku muu sana, mutta en saa sitä mieleeni), valmista kuorrutetta pussissa, rommi-vanilja-sokeria (loistava ajatus!), sokerimassaa ja marsipaania sekä mystisen läpinäkyvän pullon.

Ensisilmäykseltä pullossa näytti olevan joulukonvehdeista kuorittuja ja palasiksi revittyjä folioita. Mitäs ihmeen ideaa tässä nyt on, kummastelin. Koska kyseessä oli leipomispaketti, saalistin yhden foliohippusen ja maistelin. Ei maistunut miltään. Sitten rupesin miettimään. Tämä näyttää ihan lehtikullalta. Mutta eihän kultaa syödä. Vai syödäänkö? Pieni googlaus kehiin ja olin taas oppinut jotain uutta. Suomessa ainetta myy ainakin Kultaus Oy Snellman ja heidän tuotteisiinsa voit tutustua täällä. Reseptejä, joissa kultausta on käytetty koristeena löytyy ainakin Baking Instinct - sekä Herkkuretki -blogista.

Nami-hiiri, jos tämä onkin jotain ihan muuta, niin kerro toki. :)

Joka tapauksessa hirmuisen iso kiitos emolle aivan mahtavan ihanasta ja eksoottisesta paketista. Se on kummaa miten kohtalaisen tututkin asiat muuttuu vieraiksi ja kiinnostaviksi kun niissä on vieraskielinen etiketti päällä. En malta odottaa että jaksan leipoa!!

Koristelupaketti SLY:n tapaan

5 kommenttia:

 1. Ihanan innostaja paketin olet saanut =)

  VastaaPoista
 2. Heips ja kivalta aina kuulostaa, kun hiirenkolon stipendipaketeista/porkkanoista löytyy mystiikkaa.

  Ihan oli kaikki niinkuin ajattelit…sinisiä syötäviä sokerihelmiä..se pieni mystinen purnukka ei sisällä etikettiä laisinkaan, leivontatarvikekaupan hyllyllä on aina tarkka seloste. Se on syötävää kultaa ja hopeaa leivonnaisiin ja salaatteihin, keittoihin, juhlaruokiin…..., ei maistu mutta antaa aina jutunjuurta kahvi- tai ruokapöydässä. - Itse käytän usein.
  Terkuin
  SLY31 n-h-e
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Hei wau! Tämä paketti olisi ihana omistaa. Erittäin inspiroivaa tavaraa. Pikaista toipumista! Kohta pääset näitä testailemaan...

  VastaaPoista
 4. Hienon porkkanapaketin olet saanut. Runsas <3

  VastaaPoista