tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäkuun SLY-paketti

Puhelin piippasi töissä paketin merkiksi, aivan kuten parini oli minulle kertonut käyvän. Töiden jälkeen kipaisin kaupan kautta ja nappasin paketin samalla mukaan. Pakkaus oli huomiota herättävän kimmeltävän punainen pakettipussi, tuli heti energisempi olo sitä katsellessa.

Paketista löytyi vaikka ja mitä kivaa. Punaisena lankana oli Vähällä vaivalla salaatteja -kirja, mikä oli ehdottoman onnistunut hankinta koska sitä ei hyllystäni löydy. Selailin kirjaa tuossa ja löysin jo useamman reseptin jota haluan päästä testaamaan. Testailut tosin jää ensi viikkoon, ensin pitää lähteä kouluttautumaan taas Jyväskylään. Olen huomannut että valitettavan usein tulee tehtyä joko fetasalaattia tai katkarapusalaattia, tämä kirja varmasti korjaa sen ongelman. :)

Herkutteluhetkeen

Kirjan lisäksi paketissa oli grillikautta varten kertakäyttöastioita, lautasia ja mukeja, ruokailuvälineitä sekä servettejä. Nuo astiat on koristeltu ihanan hempeällä kuviolla, juuri sopivalla suomalaiseen kesään. Näille tulee varmasti juhannuksen tarvetta. Astioitten lisäksi paketissa oli Herkutteluhetkeen -kuori. Tästä näkee että on nähty vaivaa, iso kiitos siitä, arvostan suuresti kaikkea käsintehtyä. Tällainen huomiointi tuo suorastaan erikoisen otetun olon. :) Kuoressa näyttäisi olevan suklaata, taidankin sen ottaa huomenna matkalle mukaan.

Olen viime aikoina viettänyt aikaa puikkojen sijasta ompelukoneen äärellä. Tämänkin oli parini huomannut. Paketista paljastui kesäisen oranssia kangasta, joka oli peräisin parini omista varastoista. Kyllä, tällainen kierrätys sopii oikein hyvin. Ensimmäisenä kankaasta tuli mieleen jonkinlainen hupullinen kylpypyyhe, mutta katsotaan nyt mitä siitä syntyy.

Suuri kiitos ja kumarrus kaikesta, nämä eivät jää käyttämättä!

Koko SLY-paketti


Joskus leivonta-paketista löytyy jotain yllättävää. :)

Kurkistus keittokirja-hyllyyn.


5 kommenttia:

 1. Ajatus on ollut parisi hallussa, kun on koonnut kesäpakettiasi!
  Jännä nähdä mitä sinä puolestasi siitä taiot Ü
  Terkuin n-h-e
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että pidit paketista <3
  Hienolta suunnitelmasi huppupyyhkeestäsi kuulostaa. Katsotaan, mitä saat aikaiseksi, kun ennätät. Mukavaa vaan, kun saan pientä kangasvarastoani pienemmäksi <3.

  Minä en ole ollenkaan askartelija, mutta ensimmäiseksi suklaakortiksi olen erittäin tyytyväinen ja jäin koukkuun :). Sisällä pitäisi nyt olla suosikkisuklaasi ;).

  Itse olen myös fetan ystävä. Voisin ihan vain fetapaloja popsia (hups).

  Oikein mukavaa kouluttautumista ja reissua!

  Ensi kuussa on sitten paljastus. Mitähän sitä keksisi siihen pakettiin.

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu paketti herkkupaketin ja kankaan kera sekä tuo kirja on tosi kiva juttu =)
  Mukavaa koulutusreissua tänne minun lähelle :D

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja erilainen paketti. Taiteellinen SLY Sinulla! Respect...

  VastaaPoista