torstai 7. tammikuuta 2016

Sosiaalinen media tuli taloon

Aloitin tämän blogin pitämisen aikoinaan kirjoittamalla postauksen siitä, miksi en ole Facebookissa. Mielipiteeni asiasta ei ole sinänsä muuttunut eikä minua sieltä tule löytymään jatkossakaan. Uteliaisuus sai minut kuitenkin rekisteröitymään Instagramiin ja olen kovin ihastunut tähän kuvien jako -palveluun. Lyhyessä aikaa olen nähnyt paljon inspiroivia kuvia, jotka saavat sormeni syyhyämään odotellessani valoisampia aikoja ja valokuvaus-kelejä. (Tänä aamuna pakkasmittari näytti huikeaa -33 astetta. Pakkanen pursuu sisälle keittiön ikkunasta ja ulko-oven karmeista ja muodostaa valkoisia jäätaideteoksia.)

Löysin Instagramista myös yllättävä paljon Pikkupöllö -lapasia ja tämä sai minut miettimään. Minua ilahduttaa hirvittävästi nähdä että joku muukin on saanut minun epäselvistä neulekartoistani ja ohjeistani selvää. Ilahduttavaa on myös se, että kyseinen ohje on nähty vaivanteon arvoiseksi ja nyt pöllölapasia liitää maailmalla vaikka missä väreissä. Ihan vain sen vuoksi että minä pääsisin tiirailemaan mitä kaikkea te ihanat ihmiset olette tehneet ja muutkin saisivat inspiraatiota itselleen, julistan uuden hashtagin syntyä: #kotikuusenallaknits. Voisin laittaa tuohon blogin sivupalkkiin kuvagallerian, mihin pääsisivät sitten näytille tuon hashtagin käyttäjät.

Jaa niin, minut ja blogini löytyy jatkossa Instagramista käyttäjänimellä kotikuusenalla1. Odotan mielenkiinnolla mihin tämä matkani sosiaaliseen mediaan minut johdattaa. :)

Pöllölapaset

Sydänlapaset

8 kommenttia:

 1. "Jotenkin" tulit tästä mieleen... :) http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2016/01/07/jos-lapakiston-pitkajarvelle-menet-nyt-takuulla-yllatyt

  VastaaPoista
 2. En itsekkään ole koskaan ollut Facesta innostunut. Mutta Insta on ihan toinen juttu. Siellä on ihania kuvia!

  Noi sydänlapaset ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihania ja inspiroivia kuvia, hieman ihmetyttää miten en sitä ole aiemmin tullut ajatelleeksi. :) Kiitos :)

   Poista
 3. Herttinen ku on ihania lapasia! Varsinkin nuo pöllöt kyllä sulatti sydämen! :) Tuntuu, että ehkä just Instagramissa oon noihin törmänny aiemmin ja ihastellu, että hitsit ku ois ohje ja täältähän se löytyi! :D (ja Ainon to-to-lista vaan kasvaa... :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyi, maailmassa ei ole ikinä liikaa pöllölapasia. :)

   Poista