lauantai 9. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäiset pöllöt

Montaa päivää ei tätä vuotta kerinnyt kulumaan, kun vuoden ensimmäiset pöllöt lennähtivät kotiimme. Hieman vaihtelua saadakseni, en tällä kertaa valinnutkaan neulottuja pöllöjä, vaan löysin netistä maailman suloisimmat paperipöllöt. Näitä oli pakko päästä tekemään ja värivalikoimaa olikin niin runsaasti, etten edes tulostanut kaikkia vaan valitsin muutaman mieluisamman.

Paperipöllöt sopivat hyvin ajanvietteeksi ja ovat kauniita koristeina


Mitään erikoistarvikkeita ei tarvita tähän askarteluohjeeseen

3eyedbear on sivusto, jolta löytyy ilmaiseksi tulostettavia paperihahmoja. Minun tehtäväkseni jäi siis pöllöjen leikkaaminen ja kasaaminen. Ohjeet kasaamiseen olivat selkeät eikä yhden pöllö tekemiseen mennyt hirveästi aikaa. Voin kuvitella miten askartelu-intoiset lapset ihastuisivat näitten tekemiseen. Jos pöllöt eivät miellytä, sivustolta löytyy vaikka sun mitä. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Itse pöllöt on tulostettu täältä ja siellä on myös lueteltu jokaisen suloisen pöllön nimi.

Jos paperiaskartelu ei juuri nyt kiinnosta, niin käypä katsomassa näitä:

Jennypennyn Lova Owl -lapaset
eHowssa on ohjeet pienen pöllötarjottimen tekoon
Vinkkejä pöllökivien maalaamiseen
CarftPassion -sivustolla on ohjeet sukkapöllöjen tekemiseen (näitä voisi käyttää vaikkapa ovikranssissa)5 kommenttia:

 1. Moi.
  Siinäpä mielenkiintoista askartelua,pitää vain saada mustetta monistimeen ,että voi tulostaa.

  VastaaPoista
 2. Vessapaperirullan hyllyistä saa myös väkerrettyä tosi hauskoja ja suloisia pöllöjä, töissä väkersivät askarteluryhmässä :) Ohjeita ja kivoja kuvia löytyy googlella jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen nähnyt niitä ja Pinterestistä löytyy varmaan sata erilaista tyyliä tehdä niitä ja koristeluideoita. Meillä vaan kaikki hylsyt menee joko uunin sytykkeeksi tai koirien viihdykkeiksi (hylsyyn koirankeksi, päät taitellen kiinni ja lysti on valmis).

   Poista