lauantai 11. heinäkuuta 2015

Heinäkuun SLY-paketti

Elämäni toinen salaisen leivontaystävän kierros hujahti nopeasti ohi. Koitti heinäkuu ja viimeisen paketin sekä paljastuksen aika. SLY-parini ei vaan päästänytkään minua niin helpolla, vaan jouduin tekemään hieman salapoliisin työtä parini paljastamiseksi.

SLY31- kierroksen viimeinen pakettiPaketti sisälsi kaksi tiskirättiä sekä Emman kakut, leivokset & jäätelöt -kirjan. Mukana olleessa viestissä luki, että paketin sisältö paljastakoon lähettäjän. Ajattelit varmaan tämän olevan helppo, mutta ei se ollutkaan. :) Kovin moni SLY-kierroksen osanottajista tuntuu harrastavan myös käsitöitä. Tässä vaiheessa jouduin sitten hyödyntämään niitä salapoliisin taitoja. Avasin kaikkien niiden blogit, jotka eivät vielä olleet paljastuneet lähettäjiksi jollekin toiselle. Hieman epäröiden suljin pois listalta vaihtoehtoja. Perusteena oli muun muassa että hän lähetti minulle viime kierroksella, hänelle minä lähetän nyt, hän ei ole ilmaissut blogissaan kiinnostusta käsitöihin, Pori on liian kaukana paketin lähetyspaikkakunnasta (tässä vaiheessa piti jo oikeasti miettiä). Lopulta jäljellä oli yksi blogi. Oli vain yksi ongelma: blogin kirjoittaja asui eri paikkakunnalla kuin mistä paketit oli lähetetty.

Lopulta asia varmastui Roosan viime kierroksen kirjoituksesta. Tiesinhän minä nähneeni näitä ennenkin! Eli kiitos suuresti Red Dragon, kaikki pakettisi ovat olleet innoistusta täynnä! Emman kirja on täynnä ihania kuvia ja kestää varmaan hetken ennen kuin onnistun päättämään mitä haluan siitä ensimmäiseksi tehdä. Lisäksi tiskirätit tulevat tarpeeseen; kaverin äidin tekemä käytettiin meillä niin loppuun että siitä oli jäljellä vain muutama lankahaituva. Näiden tekeminen on käynnyt monta kertaa mielessä, mutta ikinä ei ole tuntunut aika riittävän.

Jostain kumman syystä meidän pihalla ei tunnu tänä kesänä kasvavan mikään. Ei juurikasvit eivätkä kukat. Muutama tulppaani kukki alkukesästä, mutta sen jälkeen penkit ovat työntäneet vihreää lehteä, jos sitäkään. Tähän aikaan viime vuonna olin kasannut jo aika monta kukkakimppua omalta pihalta, tänä vuonna en yhtään. Niinpä näissä kuvissa vilahtelee se ainut mikä rehottaa: apila.

Emma Iivanaisen kirjassa on aivan ihania kuvia


7 kommenttia:

 1. Apilapelto on ihana…lehti on kaunis ja kukka taidokas muodostelma. Lehtien joukossa piileskelee onnenapiloita!
  Sait upean teemapaketin !
  Terkuin n-h
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan paketin olet kyllä saanut =)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti ja kauniit kukkaset ne on aivan loistavia käytössä. Kirjassa on niin herkullisia kuvia ja värejä, että selailusts jo tulee ainakin minulle jo hyvä mieli.Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
 4. Kerrankin onnistui, että salapoliisityö ollutkaan niin helppo :D. Vaikka eka epäilinkin, että tiskirätit ehkä on se juttu, mistä saatat hoksata samantien, kun on kuitenkin Redroselle + Roosalle tehnyt :D. Sopivasti lähdettiin Pieksämäellä käymään.

  VastaaPoista
 5. Joillakin riittää ideoita ja jaksamista :) Ihania juttuja on parisi kehitellyt...

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti =) Toivottavasti olet mukana myös seuraavalla kierroksella =) Kiitos vielä upeista paketeista!!!! Oli onni olla "kohteesi" =)

  VastaaPoista