maanantai 6. heinäkuuta 2015

Istuinkoroke uusiksi

Neiti 5-veellä on ollut autoillessa käytössä iso, tuolimainen turvaistuin. Koska siinä on selkänoja, se on ollut hankala siirtää autosta toiseen ja saada turvavyöt pujoteltua oikeasta kohdasta. Nyt Neiti alkaa kuitenkin olla jo liian pitkä siihen, joten sain tehtäväkseni metsästää samanlaisen istuinkorokkeen autoon kuin mitä minulla itselläni on pienenä ollut.


Uuden päällysteen saanut istuinkoroke autoon.

Koroke löytyi huimaan kahden euron hintaan Vaasasta kirpputorilta. Siinä oli vain yksi ongelma: se oli niin hirvittävän poikamaisen sininen. Asiallehan täytyi tehdä jotain. Purin vanhan sinisen pääyllyksen osiin ja piirsin kaavat sen mukaisesti. Päällykseen on käytetty tähti-puuvillakangasta sekä trikoota sivuistoihin. Tämän lisäksi leikkasin vanhasta viltistä muutaman kerroksen istuinosan-kaavan mukaan pehmeyttä tuomaan. Pohjaan on ommeltu kuminauha. Ihan ei uusi päällystä istu yhtä napakasti kuin vanha, mutta ajaa asiansa.

Alkuperäinen päällinen

Kuminauha pohjassa pitää päällisen paikallaan.


Kuvat ei ole tänään mitään parasta laatua, en oikein tiedä mikä kameraani vaivaa. Lisäksi minulla on ollut migreeni lauantaista lähtien, joten alkaa olla hieman tympeä olo. Tekisi mieli leipoa jotain, mutta se vaatisi reissua kauppaan enkä tiedä jaksanko. Tässä näkee eron ennen ja jälkeen migreeninestolääkityksen; ennen lääkkeitä migreenit maattiin sängyn alla pimeässä oksennussankko käden ulotttuvilla, nyt lääkkeiden jälkeen pystyy jo hieman jotain touhuamaan migreenistä huolimatta.

6 kommenttia:

 1. Täällä ei migreeniä, mutta muuten ihan täysin vetämätön olo. Ajatus suihkuun menemistä tuntuu aivan ylivoimaiselta ja illalla pitäis koirat viedä pois näytön alta. Ai niin, sain sulle käsitöiden anoppilasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait mitä? Mistähän se johtuu että suihkussa käyminen vaatii hirvittävästi energiaa..

   Poista
 2. Migreeni se yksi ärsyttävimmistä sairauksista.. jos näin voi sanoa =/.

  Kauniin verhoilun teit penkkiin.

  Yritän tämän vkon aikana saada lähetyksen postiin. Odotan eka, että itselleni saapuu tilatut jutut, että pääsen postittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirusta, vaikka malttamattomana odottelenkin mahdollista paljastusta. :)

   Poista
 3. Moi.
  Sehän on aivan uuden näköinen,ja pirteän värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattavasti pirteämpi kuin entinen, toivottavasti Neiti 5-vee hyväksyy sen myös.

   Poista