lauantai 30. tammikuuta 2016

Arvonta + suklaasydämet

**EDIT: Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!!**

Ystävänpäivä on tarkalleen kahden viikon päästä. Bloggarina moneen juhlaan tulee otettua hieman varaslähtöä ja yleensä se tarkoittaa että keittiössä kihisee milloin mitäkin juhlaherkkuja - aina hieman liian aikaisin. Tänään vuorossa olivat suklaasydämet, joissa sisuksena oleilee suosikkini Oreo-keksi. Yllättäen kävi niin että näitä täytyykin tehdä vielä lisää: pellillinen sydämiä koristeineen päätyi ilmalennon kautta lattialle. Olin niin tohkeissani kuvauksen suhteen, etten huomannut astian keikkuvan vaarallisen lähellä reunaa ja niinhän siinä sitten kävi että maan vetovoima voitti. Mutta ei se haittaa, sen lisäksi että nämä ovat herkullisia, ovat nämä myös helppoja tehdä.

Suklaasydämiä ystävälle

Arvonnan palkintoja


Lisäksi julistan arvonnan alkaneeksi. Olkoon sitten syynä lähestyvä ystävänpäivä, blogin lisääntyneet lukijat tai 1000 kommentin rajan ylittyminen, on aihetta juhlaan. Mukaan blogin kanssa juhlimaan lähti tällä kertaa Mintunlehti -verkkokauppa, josta löytyy leipuriystävälle vaikka ja mitä kivaa. Kivijalkakauppa sijaitsee tuolla Porin lähettyvillä Lavialla, ja jos sinne päädyt niin kaupasta saa myös tuoreita leivonnaisia. Minä päädyin tällä kertaa tutustumaan verkkokauppaan. Mintunlehdeltä löytyy mm. ihania tiskirättejä, silikonimuotteja sekä erilaisia pakkaustarvikkeita leivonnaisille. Arvonnan palkintona onkin Heirolin silikonisia sydänmuffinssivuokia (6kpl) sekä kuvissa näkyvä sydänpikkuleipämuotti-sarja.

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän tekstiin. Voit tehdä sen joko Google-tunnuksilla tai sitten anonyyminä. Anonyymejä pyytäisin laittamaan sähköpostiosoitteen, niin saat varmasti tiedon mikäli voitto osuu kohdallesi. Käy tutustumassa Mintunlehden -verkkosivuihin ja kerro kommentissasi mikä siellä oli kivaa ja mitä voisi vielä kehittää. Arvontaan mukaan hyväksytään ennen 7.2.2016 klo 17.00 jätetyt kommentit. Näin ollen palkinnon pitäisi ehtiä voittajalle juuri sopivasti - ennen ystävänpäivää.



Suklaasydämet


28kpl Oreo-keksiä (myös dominot yms. käyvät)
200g tuorejuustoa (maustamaton, vanilja tms.)

Koristeluun:
200g suklaata

sydänströsseleitä, valkoista suklaata

Hakkaa keksit täytteineen pussissa kaulimella pieniksi muruksi. Sekoita tuorejuusto ja keksinmurut yhdessä taikinaksi. Levitä taikina levinpaperin päälle n. 2 sentin kerrokseksi ja aseta pakastimeen 15 minuutiksi (helpottaa leikkaamisvaihetta).

Ota taikina pakastimesta ja leikkaa siitä sydämen muotoisella keksimuotilla palasia. (Jäljelle jäävä taikinan voi joko pyörittää palloiksi ja koristella tai tasoitella niin että siitä saa lisää sydämiä). Sulata suklaa haluamallasi tavalla. Voit joko 1) asettaa sydämet ritilälle jonka alla on leivinpaperi ja pursottaa suklaan niitten päälle tai 2) upottaa sydämet suklaaseen kahden haarukan välissä. Koristele valkosuklaalla ja sydänströsseleillä. (Älä tiputtele karvaiselle lattialle.)


43 kommenttia:

  1. Älä
    Vaan tarjoa näitä
    Mulle kun nähdään! Söisin liian monta!

    VastaaPoista
  2. Nyt minä tiedänkin mistä tilaan kaiken uudella kakunkoristelu-urallani tarvittavan, tuollahan on vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihana kauppa ja tosi kiva arvonta! Verkkokaupassa tykkäsin eniten ehkä noista muumituotteista ja niitä voisin kuvitella ostavani, vaikka niin voisin oikeastaan mitä tahansa tuolta! :D Kehittää voisi sen verran, että leivosmuotteja voisi olla enemmän, juurikin erilaisia piparimuotteja jne.

    veera.e.jokinen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ihana kauppa ja tuolta jos mistä löytyy aivan kaikki. Ihanat suklaasydämet.

    VastaaPoista
  5. HEI.
    Kauniin punaisia vuokia,Herkullisen näköisiä leivoksia,Söisin varmaan kaikki, jos pääsisin käsiksi.

    VastaaPoista
  6. Ihanat palkinnot, osallistun arvontaan ilman muuta!

    Onneksi Oreo-keksejä saa nykyään melkein joka paikasta, ei tartte risteilylle lähteä niitä hankkimaan. Tai toisaalta, eihän sekään nyt niin huono juttu olisi! =D

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihana palkinto, mun tyttöni ilahtuisi noista takuulla. :) Verkkokaupassa tykkään erityisesti laajasta valikoimasta ja siitä, että sivut toimivat moitteettomasti myös kännykällä. Siitä tulee aina iso plussa verkkokaupoille!

    VastaaPoista
  8. Ihana verkkokauppa ja minulle ihan uusi, vaikka ahkerasti selailenkin verkkokauppoja.
    Muumituotteisiin ihastuin ja esim. tämä olisi kiva: http://mintunlehti.fi/kauppa/muumi-mininuolija-silikoni-sininen-muumipeikko-2/
    Verkkokaupan yleisilme oli kuitenkin vähän väritön.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  9. En ole Oreo-keksejä huomannut, täytyy katsoa kaupassa tarkemmin seuraavalla kerralla. Näyttävät kyllä liian hyviltä ollakseen totta, kerrassaan upeita. Pakko kokeilla vaikka niillä dominoilla. Niin ja tietysti jos kunnon muotit vielä sattuisivat kohdalle... Mukana hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  10. Tuolla on ehkä pakko mennä käymään heti kun asiaa noille suunnille on! Pari vuotta sitten noilla suunnilla tuli pyörittyä enemmänkin, nykyään aika harvakseltaa mutta onneksi Posti (vielä) kulkee.
    Tuotteille en Haku kohtaa löytänyt, sellaiset voisi sivuille lisätä. Muuten hyvä ja selkeä ja valikoimakin aika laaja :)

    VastaaPoista
  11. Verkkokauppa on ainakin selkeä ja helppokäyttöinen, söpöt värit! Pelkän nopean selailun perusteella en osaa sanoa, mikä olisi parannettavaa! Täytyy lisätä kauppa muistiin jos tarvitsee joskus leivontatuotteita tilata! Ainakin ihanannäköisiä Cake Pops-tuotteita näytti olevan!
    tiia.tahvanainen0@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mun lemppari on ehdottomasti "RÄTTIVÄSYNYT"-tiskirätti. Sellasen tää mamma haluu.
    anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

    VastaaPoista
  13. Vaikutti todella kivalta ja selkeältä tuo verkkokauppa, kaikenlaista tarjolla! Tuli kyllä todella kova hinku ostaa kaikkia uusia kivoja leivontatarvikkeita! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mukavia tuotteita löytyi kyllä tuolta ja yleisilme sivuilla oli selkeä. Mukavimpia olivat ehkä erikoiset kynttilät! :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukavat sivut olivat selailuun. Kyllähän tuolta voisi löytää hyviä lahjaideoita vaikkapa leipomis- ja kokkausintoisille tutuille. timmarjo(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  16. Ihania leivoksia! Olipas kaupassa kaikkea ihanaa.
    liepukka2009(at)windowslive.com

    VastaaPoista
  17. O oou miten hyvän näköisiä nuo suklaasydämet! Nettisivutkin oli kivat, unohduin selaamaan niitä pitkäksi aikaa.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Muumituotteet kiinnostais muakin. Ihania sydämiä sulla <3
    Mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  19. HennaJenniina
    Ihania pikkuleipiä ja täyttyypä leipoa itsekin.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Kohta on joo ystävänpäivä ja kiitos, että laitoit leivosten ohjeen. Kautiita ovat sinun tekemät leivokset :)

    ritva.kimonen@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Voi mitä herkkuja, tuollaisia täytyy tehdä ( olen kokeillut cakepopseja, mutta nuo ovat söpömpiä!). Kauppa on minulle uusi tuttavuus, mutta valikoima näyttää oikein hyvälle. Hyvää on lisäksi alhaiset postikulut!
    t. miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  22. Onpas nätit. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihania tuotteita tuolla kaupassa. Hankkisin Pikku Myy purkin ja muumileivontasetin.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Hams ja mums!Nyt onkin tullut tutustuttua erilaisiin leivontatarvikkeisiin ja niitä myyviin liikkeisiin, kun omat likat kiinnoistuivat leipomisesta oikein urakalla:).Minusta sivut ovat tosi selkeät ja kategorioista löytää helposti etsimänsä.Pitsimatoista juuri puhuimmekin esikkoisen kanssa ja veljen tytölle etsin synttärilahjaa ja tuolla kaupassa on TOSI ihania ideoita lahjoiksi.Varsinkin tuo pienet kakut-suklaamuotti on ihan törkeän ihana ja siitä olisi muuten hyötyä nukkekotiharrastajillekin;).
    Kiitos linkistä ja vinkistä!
    Mukana arvonnassa:amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Mintunlehdellä on tosi laaja valikoima! (: Olisi kiva, että kakkukynttilöitä olisi muitakin kuin vain 1-v.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Airiina
    Nuo Muumituotteet kiinnostavat, on ajankohtaisia meillä nyt kun pieni lapsi joka tykkää Muumeista, ihania ovat suklaasydämet, täytyypä kokeilla itsekin.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  27. Laaja valikoima ja selkeät, kivat sivut :) Ja nam, suklaasydämet näyttävät herkullisilta!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Laaja valikoima ja selkeät, kivat sivut :) Ja nam, suklaasydämet näyttävät herkullisilta!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihan toimivat sivut. Selkeät. Alaosan sivunumerot voisi olla hiukan isommalla niin osuisi etusormi tabletilla vähän tarkemmin :)

    VastaaPoista
  30. Hmm sivuja selatessa tajuaa mitä kaikkea tarttis, ei star wars muotteja ( pikkuleipä) heilläkään, joten star wars, minion ja muita pikku miesten suosikkeja valikoimiin kiitos. Anne(npuuhat)

    VastaaPoista
  31. Hei kivaa, vielä ehtii osallistumaan! Nopeasti selattuna sivut näyttävät oikein selkeiltä ja toimivilta, värimaailma on herkullinen. Kiva että kuvissa on zoomausmahdollisuus, jotkut zoomauskuvat tosin ovat silti melko pieniä. Suloista ystävänpäivää sinulle! :)
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukana arvonnassa!
    Mielestäni sivut vaikuttavat kivoilta ja kaikkea mielenkiintoista löytyi! :)
    amandasiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Ihana arvonta! Sivustossa on hyvää sen värimaaila, sillä rakastan tuollaisia hempeitä sävyjä. Haku-toimintoa en ikävä kyllä löytänyt, joten sellaisen voisi lisätä.
    hanna1.purr@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Suloiset värisävyt, selkeä kokonaisuus. Joku aiemmin kommentoinut ei löytänyt hakutoimintoa, mun mielestä sekin on ihan selvästi esillä. :D

    mustikkapusu@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Ihanan näköinen verkkokauppa! Selkeä ja järkevä toteutus, ei kyllä keksi äkkiseltään mitään korjattavaa :)

    VastaaPoista
  36. Valtava valikoima, huh. Piparimuottejakin löytyi vaikka miten paljon. Toimivilta ja selkeiltä tuntuvat kyllä nämä sivut.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  37. Tosi kiva ja iso valikoima!
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  38. Mielestäni sivujen hempeät sävyt sopivat hyvin leivonta-teemaan :) Valikoima näyttää isolta ja toimituskulutkaan ei näytä olevan suurimmasta päästä :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Ainakin hyvä valikoima :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Oi joi, kaikkea kivaa näytti olevan :)

    VastaaPoista
  41. Mukana kivassa arvonnassa! Kauppahan näytti oikein mukavalta, ja valikoimaa löytyy. Enpä osaa äkkiseltään sanoa mitä kehitettävää olisi.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista