torstai 7. toukokuuta 2015

11 kysymystä ja 11 blogia

Sain Pikkukylän kasvatilta haasteen. Tarkoituksena on vastata 11 haastajan keksimään kysymykseen, keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa seuraavat 11 blogia. Tulee mieleen ihan lapsuuden slämy-vihkot, muistatteko sellaiset?

1. Lempi blogisi?
Hui, tällainen vaikea kysymys laitettu heti ensimmäiseksi. En osaa nimetä vain yhtä, seuraan useampia, eri kielisiä ja eri aiheisiin keskittyviä. Muutamia mainitakseni Kotimme Koivurinne ja Harmaa torppa ja Thistlewood. Lisää löytyy tuolta profiilin puolelta.

2. Lapsuuden unelma-ammattisi?
Ala-asteella halusin olla opettaja. En oikein muista, onko sitä ennen ollut mitään erikoisempaa ammattia. Halusin myös olla Kauniitten ja rohkeitten Taylor. Ja poika. Onneksi olen tullut järkiini sen jälkeen.

3. Haave, jonka haluaisit toteuttaa?
 Haluaisin saada rohkeuden ostaa sen hirvittävän mörskän mikä unelmissa siintää, jostain kaukaa keskeltä metsää. Erakoitua sinne ja ottaa elämä hieman rauhallisemmin. Suhtautua omavaraisuuden tavoittelemiseen hieman vakavammin. Opetella tekemään itse asioita, joita en vielä osaa. Perustaa kanalan, saada muutama lammas ja ylläpitää aina täysi puulato. Kasvattaa itse kaikki syötävät vihannekset.
 
4. Ärsyttävin piirre itsessäsi?
Tiedän että Mies vastaisi tähän mököttäminen. :) Mutta sanon itse, että joskus voisin yrittää hieman enemmän ja paremmin, ei pitäisi luovuttaa niin helposti.

5. Lempi vuodenaikasi?
Syksy. Pimeää ja viileää. Migreeni kiittää.

6. Mitä harrastat?
En tiedä voiko puhua varsinaisesti harrastamisesta, kun puhutaan käsitöistä ja leivonnasta. Tai koirien kanssa touhuamisesta. Pakollisia pahoja ne kaikki on, mutta silti nautin niistä. Ehkä minä harrastan unelmointia. Voisin hyvin tuijottaa päivän seinään ja haaveilla vaan.

7. Mitä leivoit viimeksi?
Puolen kilon suklaakakun. :)
  
  8. Suolainen vai makea?
Useimmiten makea. Extramakea, sellainen että sokeri särisee hampaissa. Ei ole olemassa "liian makeaa".
 

9. Paras paikka maailmassa?
 Se unelmatalo tuolta kohdasta kolme? Kai se maailman paras paikka on koti. Useimmiten tänne haluaa tulla ja pitkällä matkalla paikkaa tulee ikävä (ikävää karsii lähinnä, jos tietää tiski- ja pyykkivuoren odottavan ja sen koirankarvamäärän mitä noista hunneista tulee). Eihän tämä täydellinen ole, mutta tämä on oma.
 
10.Idolisi?
Minulla ei taida varsinaisesti olla idolia sen sanan varsinaisessa merkityksessä. Ilman Siskon ja Äitin vaikutusta voisin olla täysin eri ihminen, ja en usko että pitäisin siitä ihmisestä. Joten kiitos teille kun olette olemassa.
 

11. Miksi olet aloittanut bloggamaan?
Tähän löytyy vastaus täältä. Halusin alunperin jakaa touhujani ja talon edistymistä tutuille ympäri Suomen. Kävi kuitenkin niin että homma lähti hieman lapasesta ja tästä blogista tulikin sellainen henkireikä, että en olisi uskonut. Sen lisäksi, että olen blogimaailman kautta tutustunut ihan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, olen oppinut paljon uutta ja saanut uusia kokemuksia. Esimerkkinä tästä olkoon vaikka Salainen leivontaystävä, jossa tuntemattomat ihmiset ilahduttavat toisiaan kuukausi kuukauden jälkeen yrittämällä kasata vastaanottajaa ilahduttavan paketin. Ja hyvin siinä ilahduttamisessa onnistuvatkin. :)

Omat kysymykseni haastetuille:

1. Kerro jotain itsestäsi, mitä et ole vielä blogissasi paljastanut.
2. Mikä leipomus/ruuanlaitto epäonnistui viimeksi?
3. Mikä ruoka-aine aiheuttaa kuvotusta?
4. Onko keittiössäsi jotain, mitä sieltä on puuttunut jo kauan mutta et ole saanut syystä tai toisesta hankittua?
5. Mitä ikkunalaudallasi/parvekkeellasi/pihallasi kasvaa?
6. Satsaatko mieluummin laatuun vai määrään (vaikkapa kesäkukissa/leivonta-aineissa)?
7. Mikä asia sai sinut tuntemaan viimeksi onnellisuutta?
8. Jos voittaisit Eurojackpotissa yli 90 miljoonaa, mitä isompaa ostaisit ensimmäisenä?
9. Mistä haluaisit nähdä unta ensi yönä?
10. Paras lukemasi kirja?
11. Mitä hyviä ja huonoja puolia bloggaamisessa mielestäsi on?

Ja sitten haastetut blogit, toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan:

Humbuugi
Annen puuhailuja
nami-hiiri
Kosken kontu
Harmaa torppa
Kaikkea hyvää
Sokerivaltakunta
Sinikan käsityöt 2
Vileksenhovi
Vihainen itälappilainen
Koti Männikössä

Hauskaa perjantaita kaikille!

PS. Täällä kiertää myös haaste paljastaa valokuvien viidennen kansion viides kuva. Minulla kyseinen kuva oli otettu lakkiaisista ja siinä oli Lotan takapuoli. En laita sitä tänne esittelyyn. :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos Milla haasteesta otan vastaan:)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva lukea! :) Kiitos haasteesta, kivat kysymykset olet keksinyt! Saanko vain vastata näihin, jos en haasta ketään? Välillä on haastavaa keksiä haastettavat. Tai sitten jos haastan vain yhden? =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, otan vastaan- ja vastaan mahdollisesti lauantaina.
  Terkuin nami-hiiri

  VastaaPoista
 4. On se jännää että vaikka ollaan tosi samanlaisia niin kuitenkin niin erilaisia. Minulla on niin levoton sielu että en uskalla edes laittaa takapihalle mansikoita ja tomaatteja kun en kumminkaan ole niitä hoitamassa. Sinä olisit varmaan onnellinen siellä omavaraistaloudessasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten voisin kerran tai kahdesti vuodessa järjestää hirmu isot pirskeet ja saada kerralla koko vuoden sosiaalistumis-annoksen. :)

   Poista
 5. Näitä tallaisia haasteita on mukava lueskella! :)

  VastaaPoista
 6. Ne 11 asiaa, joista et tiennyt!
  http://nami-hiiri.vuodatus.net/sivut/ne-11-asiaa-joista-et-tiennyt

  VastaaPoista
 7. Moikka, Kiitos haasteesta. Otetaan vastaan vähän viiveellä eli nyt! :)

  VastaaPoista