perjantai 15. toukokuuta 2015

SLYn uusi kierros käynnistyi

Kiireinen viikko takana, on tullut paiskittua töitä kotona ja toimistolla, oltua sosiaalinen ja lapsenhoitaja, väsynyt ja nälkäinen. Ja kaiken tämän välillä on ollut liian haastaavaa jaksaa yrittää saada mitään mielenkiintoista tänne. Nytkään en oikein tiedä oliko noissa kahdessa lauseessa mitään älyä, välittyykö niistä tämä olo joka täyden päivän jälkeen tulee. En valita, kerron vaan. :)

Töistä tullessa kipaisin lähipostin kautta hakemassa salaisen leivontaystävän ensimmäisen paketin. Tässä kuussa paketin aiheen oli tarkan euron paketti, eli yritettiin saada paketin hinnaksi mahdollisimman tarkkaan 10€.

SLYn laittama paketti oli iloisen keltainen ja suorastaan suloinen. :)Paketista paljastui Leivotaan-lehti (jota minulla ei ollut, hyvä valinta!), Fazerin suklaata, servettejä sekä pöllö-vihko. Vihkon sisällä oli Seeprakakun ja Red Velvet Cupcakes -ohjeet, molemmat minulle kokeilemattomia ohjeita. Äläkä huoli, minulle on itselleni käynnyt joskus samoin että punaisen sijasta on mukaan tarttunut tuo mansikan makuinen ja kyllä sekin on aina äkkiä jonnekin kadonnut. Leivotaan-lehti oli sinällään hauska yllätys, koska sen sisältä löytyi juttua tässä samaisessa leivontaystävä-piirissä olevasta Sokerivaltakunta -blogista. Minusta on aina mielenkiintoista päästä kurkkimaan muiden kulissien taakse niin sanotusti. Pöllö-vihkollekin meinasi löytyä jo uusi omistaja, mutta sain sen tässä vaiheessa vielä pidettyä itselläni. Sen sijaan paketin kääreenä ollut keltainen paperi löysi äkkiä uuden tarkoituksen.Tämä viikko on taas mennyt Neiti 5-veen ehdoilla. Meillähän se tarkoittaa sitä, että ensin katsotaan tunti Pikku Kakkosesta ja sitten hakataan ja kannetaan polttopuita puolitoista tuntia. Tänään vasta kuulin ensimmäisen huomion siitä, ettei meille vieläkään tule lämmintä vettä: "Olishan se kivempaa pestä kädet lämpimällä vedellä." Itse en oikein edes muista koko vesi-asiaa, ainostaan silloin kuin pitäisi tiskata. Tänään olisi enää yksi tehtävä: pitäisi päättää minkä reseptin haluan toteuttaa SLYn paketissa tulleista.

Taidokas neiti kyllä keksii tekemistä itselleen.


8 kommenttia:

 1. Paketti oli hienosti koottu, ymmärrän hyvin iloisuutesi!
  Täydet 10 pistettä ja taputuksia tekijälle lempivärini värisen paperin uuskäytöstä!
  Terkuin nami-hiiri-emo
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon linkkituksesta :-)
  Oikein ihanaa paketti ja varsinkin lehden valinta :D ;)

  VastaaPoista
 3. Taas nähdään, miten hienoja paketteja voi koota pienemmälläkin summalla. Täytyy käydä ostamassa tuo lehti ohjeiden ja Sanjan "esittelyn" vuoksi. Kiva, että on tuttuja palstoilla! Tuo lasten luovuus ja mielikuvitus on aina yhtä ihailtavaa...jatkokäyttömahdollisuudet ovat rajattomat kaikenlaiseen askartelumateriaaliin. Itselläni on hieman samaa "vikaa"...terkuin lastentarhanopettaja talosta järven rannalta...

  VastaaPoista
 4. Itsellä olisi myös tarkoitus hankkia kyseinen lehti juurikin tuon lehtiartikkelin takia :).
  Ihanaa, että pidit paketista! Nyt voin ruveta suunnittelemaan ensi kk:n pakettia.

  VastaaPoista
 5. Moi.
  Ihana paketti ,vähällä rahalla.
  Hauskasti on tyttö osannut askarrella paperista,keltasia ruusuja?
  Puusavotta,,siinäpä töitä väliajoiksi,mutta kun ne on pilkottu ,voi olla ylpeä,minä ne tein.
  Missäs poolarin laittaja viipyy,vai onko muita kiireitä.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän tuolla niin kiirettä ole, jännä nähdä miten paljon vaikuttaa sähkölaskuun kun varaajaa ei ole käytössä. Pitäisi pari letkun palaa hankkia, sitten sen voisi kuulema asentaa.

   Poista
 6. Oi tuo vihko:), kivan paketin sait.

  VastaaPoista