tiistai 25. elokuuta 2015

Aikuisten värityskuvia ja muuta pöllöä

Olen ihastuneena seurannut, kuinka aikuisten värityskirjat ja -kuvat ovat nousseet hitiksi. Amerikkalaiset sivustot hehkuttivat tämän harrastuksen stressiä lievittävää vaikutusta jo reilu vuosi sitten. Ilmeisesti jo 10 minuuttia väritystä päivässä laukaisee mielen jännitystä ja harjoittaa luovuutta (älkää kysykö lähdettä, jostain tämän luin). Nyt siis kaikki konttorirotat ja toistuvaa työtä tekevät voivat korvata sen kahvipaussin kaivamalla tussit esiin ja antamalla sisäisen Salvador Dalin tulla esiin.

Aikuisten pöllövärityskuvia

Kaupoista saa ostettua värityskirjoja. Minä löysin kuitenkin muutamia kivoja ja ilmaisia pöllöaiheisia aikuisten värityskuvia ja ajattelin jakaa ne täällä kanssanne.

In the Playroom tarjoaa valikoiman myytäviä värityskirjoja, mutta he ovat ystävällisesti laittaneet ilmaiseksi jakoon tuon kuvissa työn alla olevan pöllövärityskuvan. 1+1+1=1 on laittanut jakoon eräänlaisen pöllö-tehtäväkirjan, joka sisältää myös värityskuvia.

The Printable Lab -sivuilla on yksinkertainen pöllöhahmo odottamassa värittäjää. The Green Dragonfly -blogissa väritetään pöllöpariskuntaa.

Yksi omista lemppareistani on tämä kuva, tosin se ei taida olla tarkoitettu varsinaiseksi värityskuvaksi. Kuka puhuu hollantia ja kääntää tuon?

Hieman yksinkertaisemmat pöllöt löytyvät Dabbles and Babbles -sivulta ja useita eri vaihtoehtoja tarjoaa Dover Publications. Myös Red Ted Art -sivulla on usean pöllövaihtoehdon lisäksi mm. hevosia.

Värityskuviin keskittyneellä sivustolla on mm. pöllömandala. Mandala on ympyrän muotoon tehty kuvio, jonka tarkoitus on kuvata kosmosta. Lue lisää aiheesta Wikipediasta.


Inspiraatiota väritykseen voi hakea vaikka orkideasta

Pöllökuvia löytyy kaikille sopiva.

Jos kuitenkin olet niin kuin minä, etkä tunne olevasi parhaimmillasi värikynä kädessä, ei hätä ole tämän näköinen. Aina voi tulostaa valmiiksi väritettyjä kuvia. Minusta on kiva piristää kotia ja työhuonetta jos jonkinnäköisillä julisteilla. Joskus jaksan kehystää ne ja joskus ne vaan lentävät esimerkiksi jääkaapin oveen.

Kehystetty kuva on tulostettu Bricolage -blogista ja jääkaapin ovessa oleva Glued to My Crafts -blogista.

Kehystäminen tuo kummasti arvokkuutta tälle vanhalle pöllömusikaalin mainokselle...

..kaikki kuvat eivät kuitenkaan sitä tarvitse.

2 kommenttia:

  1. Oih aikuisten värityskirja ja laadukkaat puuvärit voinkin aavistella kuinka stressini katoaa hmm siis seuraava mun on pakko saada juttu, laitan listalle.

    VastaaPoista
  2. Moi.
    Mielenkiintoista ,että aikuisillekin on tälläisia tehtäviä,väritys on hauskaa hommaa,kyllä siinä mieli lepää.ja virkistyy,
    Orgidea kukkii kauniisti.

    VastaaPoista