sunnuntai 2. elokuuta 2015

Juhlia

Viikonloppu on mennyt vilahduksessa. Eilen olin ristiäisissä ja sain suloisen kummitytön. Itse tilaisuuskin olin hieno ja juhlat sen jälkeen iloiset. Sukua oli kerääntynyt paikalle kiitettävästi ja tunnelma oli iloinen. Ohjelmaa ei ollut hirveän paljon, mikä oli ihan hyvä koska aika meni neitiä ihaillessa. Hmm, pitäisiköhän sille keksiä jokin bloginimi ettei mene neitit sekaisin..

Tänään olin juhlimassa täällä blogissakin vilahtaneen Kirstin baby showereita. Mitä ne on suomeksi, vauvajuhlat? Nyyttärimeinigillä kokoonnuttiin ja minä vein tietenkin kuppikakkuja. Tuleva äiti sai valtavan vaippakakun ja rintaansa pöllöteemaisen ruusukkeen, jossa luki Äiti. Siitä voi aloittaakin uuteen nimeensä totuttelun. :)

Loppuillan ajattelin mursuilla sohvalla, jos jaksan niin haen neuleen, mutta jos en jaksa niin en ota stressiä asiasta. Mies oli kadonnut minun juhlissa ollessani, joten saan hengähtää ihan rauhassa. Erittäin hauska viikonloppu on ollut, mutta työviikko vaatii aina myös sen pienen lepotauon.

Kuppikakkuja joka makuun1 kommentti:

  1. Hei.
    Kylläpäs on herkullisen näköisiä kuppikakkuja,Ai,ai.

    VastaaPoista