lauantai 29. elokuuta 2015

Pallukaiset + ohje

Pimeät ja kylmät elokuun illat ovat muistuttaneet tulevasta talvesta. Kylmä kausi tarkoittaa polttopuun kantamista pitkin jäisiä polkuja, sisälle asti missä sitten sulatellaan kohmeisia sormia valkean äärellä. Koska suurin osa tekemistäni neuleista lähtee jonnekin maailmalle, ei lapaskoristani löytynyt oikein sopivia puunkantokintaita. Viola Pöllöt olivat mielestään aivan liian hienot moiseen rahvaanomaiseen touhuun. Näinpä ollen piti (=sai) tarttua taas puikkoihin.

Kuvio on tarkoituksella yksinkertaisen leikkisä. Siinä ei ole pitkiä langankuljetuksia, eli tämä kirjoneule sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi kirjoneule-kokeiluksi. Kuvia katsomalla voisi varmaan pallukaiset laskea päässäänkin, mutta jos haluat niin löydät ohjeen näihin lapasiin täältä. Malli on helppo tehdä muun keskittymisen ohessa vaikkapa luennolla ollessa.

Ensi viikolla on sitten luvassa jotain erikoisempaa, nimittäin olen täällä käynnistellyt valmisteluja blogin 1-vuotis arvontaa varten. Pysykäähän kuulolla, ainakin kaikki pöllö-fanit. :)

Helppo kirjoneulemalli aloittelijalle


Pallukaiset

2 kommenttia:

  1. MOi.
    Hienot on noikin kintaat,raskiiko noilla puita kantaa,Muistapa varata hiekkaa liukkaille keleille.

    VastaaPoista
  2. Raskiskohan tuollaisilla ulkoiluttaa koiria?

    VastaaPoista