lauantai 8. elokuuta 2015

Hunajaiset juustokolmioleivät

Blogi on jäänyt kesän ja varsinkin viimeisen parin viikon aikana hieman hunnigolle. Kesällä on yleensä niin paljon kaikkea, ettei kerkiä nököttämään koneella samaan malliin kuin talvella. Näin elokuussa olen onnistunut kehittämään jonkinlaisen kestomigreenin, josta en tunnu pääsevän eroon. Päättelisin, että niskassa on taas jotain ongelmaa, koska migreenikohtauslääke kyllä katkaisee kohtauksen mutta seuraava tulee heti perässä. Tänään oli ensimmäinen aamu kohtalaiseen aikaan kun en herännyt päässä jyskyttävään bongoon. Piti ihan hetki miettiä aamulla että nyt jotain jännän erilaista. :)

Mutta kerkisin siis jo viikolla testaamaan SLY-parilta saamassani paketissa ollutta ohjetta, en vaan ole saanut sitä tänne asti laitettua. Kun on töissä jo 8 tuntia näytön ääressä migreenin kanssa niin oma kone on saanut kotona pölyttyä rauhassa. Ohje oli erittäin sopiva tälle viikolle, se oli nopea ja helppo sekä hieman makea. Ruokahalukin on ollut hieman kateissa, mutta nämä leivät kyllä hävisi nopeasti. Kiitos ohjeesta, näitä teen varmasti jatkossakin.

Hunajaiset juustokolmioleivät

Hunajaiset juustokolmioleivät


4 viipaletta moniviljapaahtoleipää
1 rkl rasvaa
2 rkl hunajaa
4 viipaletta juustoa

koristeeksi kirsikkatomaatteja

Paahda leivät paahtimessa tai uunissa molemmin puolin. Voitele kuumat leivät nopeasti rasvalla ja hunajalla. Laita päälle juustoviipaleet.

Laita kaksi leipää vastakkain. Leikkaa kulmittain kolmioleiviksi. Koristele tomaatti-coctailtikuilla.

Tarjoa maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.

Ohjeessa oli juustoksi mainittu Valio Salaneuvos Todellinen juusto, mutta koska olen nirso juustoilija, käytin mozzarellaa. Se sopi reseptiin mainiosti.


Tyhjentelin nähin leipiin kaapista vanhan hunajapullon, eli uusi tuli ihan tarpeeseen. :)

3 kommenttia:

 1. Moi.
  Taidampa kiokeilla,näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Erilaista kun hunajaa mutta näyttää hyvältä :P

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen resepti... =) Eipä ole tullut mieleen kokeilla, voisi toimia paahdetun ruisleivän kanssakin =)

  VastaaPoista