torstai 29. lokakuuta 2015

Salaisen jouluystävän paketti

Osallistuin jo viime vuonna salaiseen jouluystävä -rinkiin ja vaikka missasinkin tämän vuotisen ilmoittautumisen, pääsin silti vielä varasijalta mukaan. Ideahan on vähän sama kuin tuossa salaisessa leivontaystävässä: lähetellään nimettömänä parille toivon mukaan ilahduttavia lahjoja ja paljastetaan henkilöllisyys vasta viimeisen paketin myötä. Jouluystävän pakettien aiheena on tietenkin joulu ja sen odotus ja lopuksi ystävälle laitetaan joulukortti, jossa kerrotaan kuka ollaan. Viime vuoden pakettivaihdosta voit lukea täältä.

Kuoresta paljastui jouluinen paketti sekä ahkerien tonttujen kortti.

Yksi kaunis koriste lisää valikoimaan.

Vuoden ensimmäinen paketti saapui tänään. Se sisälsi kauniisti Martta Wendelinin kuvilla kuvitetun jouluisen muistikirjan, servettejä sekä lumihiutale-koristeen. Hyvää Joulua -kirjasta löytyy kaikki ne tärkeät joululaulujen sanat, jouluevankeliumi sekä tilaa omille merkinöille. Ehkä siihen voisi koota kuvia ja muistoja eri vuosien jouluista. Vaikka kirja onkin hieno, lempparini on silti tuo (vaikeasti valokuvattava) lumihiutale -koriste; rakastan erilaisia koristeita. Muutamana viime vuotena meillä on ollut joulukuusi ja se kuuluu myös muistikuviin lapsuuteni jouluista. Mies on tosin tänä vuonna höpäjänyt jotain niin levotonta, että saattaa olla tyytyminen muutamaan havunoksaan maljakossa. Suuri kiitos parilleni! Täälläkin on pikkuhiljaa tutustuttu kauppojen tarjontaan, mutta olen yrittänyt vielä malttaa jouluisen mieleni. Muiden saamia paketteja pääset ihastelemaan täältä.

Paketti kokonaisuudessaan.

Muistikirja on höystetty kaikella hyödyllisellä.
PS: Oletteko huomanneet tämän ihanaisen arvonnan?

10 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän huippu keksintö kyllä tämäkin rinki! Millaista hyväntahtoisuutta ihmisissä onkaan ja mitä iloa varmasti tuottaa tuollaisten lahjojen antaminen ja saaminen ^_^ Ja tuosta sun saamasta paketista olen täällä avoimesti kateudesta vihreä, vaikka en silleen jouluhullu tai varsinkaan uskonnollinen olekaan - Martta Wendelin vaan on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on vähän sama kuin SLY:ssä, en tiedä onko paketin saaminen vai kokoaminen kivempaa. Ja hyvä syy kierrellä joulu-osastoja jo lokakuussa.. :)

   Poista
 2. Moi.
  Jokos se joulu tulee,näin kaupassakin kaikkea jouluista,mut aina se joulu on sellanen ilon aihe,saa hyvälle mielelle.Lahjat on kyllä ihania.

  VastaaPoista
 3. Teillä on näköjään remontti edistynyt huimasti siitä, kun viimeksi kävin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sanoisi että huimasti, mutta pienin ja hitain askelin. :)

   Poista
 4. Miksei minulle kerrottu mitään tällaisesta ringistä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi että itsekin myöhästyin ilmoittautumisesta? :( Olinhan minä tässä jo viime vuonna, olisit painanut silloin mieleesi. :)

   Poista
 5. Ihana paketti ja mielenkiintoinen kirja 😊

  VastaaPoista
 6. No, ehkä yksi rinki riittää näin aluksi :) Olenkin täällä miettinyt pääni puhki paketin sisältöä

  VastaaPoista