lauantai 31. lokakuuta 2015

Some cloudy day

Täällä on taas reissattu maailmaa ympäri ihan urakalla, kiitos työasioiden. Tai lähinnä Suomea, odottelen edelleenkin komentoa etätöihin jonnekin palmujen kattamalle hiekkarannalle. Sain kuulla, että eräs yksikkömme Jyväskylässä muutetaan vastaanottokeskukseksi ja se on herättänyt jonkin verran keskustelua henkilöstön parissa. Näin se maahanmuuttaja-aalto alkaa tuntua omassakin elämässä.

Jonkin verran olen kerinnyt neulomaankin. Vaaleanpunaista rakastavan Neiti 5-veen vierailun aikana aloitin tekemään hänelle säärystimiä. Pitäähän baletin harrastajalla olla vaaleanpunaiset säärystimet, eikö? Ohje on ilmaiseksi jaossa Ravelryssä ja se on nimeltään Some cloudy day. Ymmärrän nimen alkuperäiset nähdessäni, mutta näissä pirteän pinkeissä ei ole tuulahdustakaan pilvisestä päivästä. Säärystimet on neulottu Novitan Nalle -langasta ja ohjetta on pienennetty niin, että aloitin 48 silmukalla ja kavensin vielä juuri ennen yläosan joustoneuletta 4 silmukkaa. Samalla vaivalla syntyivät samaan värimaailmaan sijoittuvat lapaset ja villasukat, jotka on tehty Novitan 7 veljestä- langasta ihan perusohjeella. Osa raidoista oli jotain sekalaista lankakorin pohjalta kaiveltua mysteerilankaa. Olen onnistunut käyttämään melkein loppuun glitteröidyn pinkin lankani ja kauhukseni huomasin hävittäneeni sen kääreen. Jos jollakin on tietoa mikä lanka on noin 7veikan paksuista, mutta iloisesti kimaltelevaa, niin kertokaa.

Pyhäinpäivä kerkisi hieman yllättämään tässä reissaamisen ohessa eikä meillä näin ollen ole siihen mitenkään erityisesti valmistauduttu. Tänään on tarkoitus ripustaa etuoven luo viimeiset ulkovalot ja sitten saa pimeä kausi alkaa minun puolestani.

Some cloudy day -säärystimet

Raidalliset lapaset ja sukat n. 130cm ohjeella, mahtuvat vielä ensi talvenakin.6 kommenttia:

 1. Ihanat ja iloiset neulomukset. Ei noista kyllä pilvinen päivä tule mieleen. Sen sijaan pienelle balettiprinsessalle sopivat erinomaisesti.
  Turha erilaisista pyhäpäivistä on mitään stressiä ottaa. Kynttilä pöydällä ja hyvä mieli riittävät mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun en edes sitä kynttilää saanut palamaan. xD Noh, ehkä hyvä näin välillä.

   Poista
 2. Oi miten ihanat! Nuohan ovat juurikin pilvisen päivän asusteet, pinkit piristykset harmaaseen päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ajattelinkin ja valokuvauspäivän harmaus tuki tätä mielikuvaa vahvasti. :)

   Poista
 3. kauniit värit neuleissa ja kivasti kuvattu ulkona

  VastaaPoista