keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kauden parhaat fontit

Kokosin tähän muutamia suosikki-fonttejani, eli suomeksi sanottuna kirjaintyylejä. Nämä kaikki ovat ilmaisia ja helppoja asentaa koneelle. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni näitä esimerkiksi joulukorteissa, istuinpaikka-korteissa, ruokalistassa, blogin yläbannerissa... Lista on loputon. Ainut ongelma näissä on se, että harvasta fontista löytyy meikäläisten ääkköset. Mutta älkää antako sen estää, tuleepahan harjoiteltua verbaalista akrobatiaa kun välttelee pohjoismaisia kirjaimia.Fontit voit ladata täältä painamalla sivussa olevaa download-nappia:

Can't Write Quickly in Winter
ChopinScript
Es Kelapa Muda
Pea Devon Caps
Riesling
KG Eyes Wide Open
Janda Christmas Doodles

Lataamisen jälkeen pura paketti: Yleensä kun painat hiiren oikeaa näppäintä tiedoston päällä, saat yhdeksi vaihtoehdoksi Pura tänne tai Pura kaikki (lontooksi Extract Here). Purku paljastaa TrueType-fonttitiedoston. Tuplaklikkaa sitä ja paina yläreunassa olevaa Asenna-nappia. Tämän jälkeen fontin pitäisi löytyä esimerkiksi Office Wordista ja Photoshopista. Sitten vaan luomaan sanataidetta! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jaahas, on tainnut Mies hakkeroida tilin. :) Istuinpaikkakortti, eli se minkä voi laittaa jokaisen paikalle (ruokapöytään) vaikka isommissa tai hienoimmissa juhlissa tai häissä. Onko niillä lapuilla joku toinen nimi, en tiedä.

      Poista