tiistai 17. marraskuuta 2015

Marraskuun SLY-paketti

Marraskuun Salaisen leivontaystävän pakettia on täällä odotettu kuin hullu puuroa. Eilen emona toimiva nami-hiiri ilmoitti paketin olevan jo matkalla ja tänään koitti se suuri päivä kun se saapui. Täytyy tunnustaa, että kun SLY-paketti saapuu kuun keskivälin jälkeen, sille on kerinnyt jo mielessään asettaa aikamoiset odotukset. Onneksi paketti oli täynnä kaikkea ihanaa ja herkullista ja näin ollen täytti täysin kaikki mielikuvani siitä, mitä hyvä leivonta-paketti sisältää.

Elämä ilman ystäviä on kuin kaupunki ilman kahviloita

Laatikosta (jonka avausmekanismia piti hetki miettiä, oliko siinä jonkinlainen magneetti?) paljastui mm. vihreää sokerimassaa, neilikkaa, kolmea eri sorttista juotavaa kaakaota, pieniä paperisia vuokia (oi niin suloisia!) sekä paperisia pillejä, jouluisia karkkitankoja sekä aivan mahtavia donitsin muotoisia ja näköisiä post-it -lappuja. Näitä lappuja meillä kuluu kovasti. Koska vuorokausirytmimme ei mene aina yksiin Miehen kanssa, jätämme toisillemme muistutuksia ja viestejä keittiön kaapin oveen. Paketista löytyi myös ohjeet makeansuolaisiin chilimanteleihin, Lumiukko- cake popseihin ja fariininäkkäriin. Lisäksi mukana oli DanSukkerin Saisinko vielä yhden -lehtinen, joka on pullollaan pienten makeisten ohjeita. Kaikki sopivat loistavasti vaikkapa joululahjaksi, kuten kuukauden teemana olikin. Järjettömän suuri kiitos parilleni, tämä paketti oli malliesimerkki siitä, minkä vuoksi lähdin mukaan rinkiin; ihania ja hyödyllisiä herkkuja sekä kokeilemisen arvoisia reseptejä vino pino.

Haastoin tässä itseni perehtymään paremmin valokuvauksen saloihin. Yksi kuukauden paketista otettu kuva sopi kuin nakutettu tämän viikon kuvaksi. Kuvan ja aiheesta enemmän löydät täältä. Voitte muuten kaikki rinkiläisetkin katsoa itsenne haastetuksi tähän, jos valokuvaus yhtään kiinnostaa! :) Ja täydellisen päivän lopetukseksi myös Confetti muisti minua yhdellä uutuuksistaan. Sen testaukseen syvennyn paremmin viikonloppuna, eli pysykäähän kuulolla.


Herkkuja ja pieniä vuokia

Kaakaota, joka maistuu varmasti kun rämpii tuolla hangessa hetken koirien kanssa.

Ihanat donitsi-laput
Paketti lähestulkoon kokonaisuudessaan.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia olet ottanut <3
  Ja ihanaa, että odotukset ei alittunut ;D

  -Sly33 parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä oli hauska kuvata. Iso kiitos sinulle, tämä ilahdutti kovasti. :)

   Poista
 2. Ihana paketti! Olen ihan sanaton :)

  VastaaPoista
 3. Kiva hiukan erilainen teeman mukainen paketti!
  Terkuin n-h
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista