perjantai 4. joulukuuta 2015

Joululahja-idea

Joskus lahjansaaja-piiriin sattuu sellaisia ihmisiä, joille ei oikein meinaa keksiä mitään järkevää annettavaa. Syynä voi olla esimerkiksi se, että heillä tuntuu olevan jo kaikkea tai sitten heitä ei tunne niin hyvin että osaisi keksiä sopivan lahjan. Minulla on kuitenkin lahja-ehdotus, jos sinulla on edes yksi kiinnostuksen aihe tiedossa: taide.

Puutarhuri voisi arvostaa näitä kasvitaulujaNetistä löytyy toinen toisiaan hienompia kuvia. Varsinkin kun hakee tarpeeksi isoja kuvia, ne saa tulostettua hyvälaatuisena paperille. Esimerksiksi taustakuviksi suunnitellut ja "wallpaper" -hakusanalla löytyvät kuvat ovat yleensä niin hyvälaatuisia, että niillä saa vaivatta tehtyä komean taulun. Myös lasten piirustukset tai askartelut kehystettynä voivat olla arvokas lahja saajalleen.

Sopisivatko nämä vintage-mainokset kaukana asuvalle?
Ilmaisia kasvitauluja on ladattavissa ja tulostettavissa esimerkiksi täällä:

Poppytalk
The Painted Hive
Simply Made by Rebecca
Curbly
Daily Something

Suomi-mainokset on löydetty hakusanoilla "Vintage travel poster Finland". Maan nimeä vaihtamalla löytyy toinen toistaan hienompia vanhanaikaisia matkailumainoksia. Näihin rakastuu kuka tahansa. Jos kuitenkin mielessäsi on jokin muu aihe, niin kokeile rohkeasti etsiä sopiva kuva ja kehystää se. Voisiko se liittyä harrastuksiin, leipomiseen, lemmikkeihin, elokuva-intohimoihin.... Lista on loputon.

 Täällä on vietetty lomaviikkoa shoppailun merkeissä. Hauskaa on ollut ja nyt kun myrsky raivoaa ulkona, on hyvä aloittaa lahjojen paketointi ja jouluasetelmien kokoaminen. Hauskaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää teille kaikille.


5 kommenttia: