perjantai 18. joulukuuta 2015

Kakkusankarit

Netti on kauppoja pullollaan ja välillä siellä törmää aina helmiin. Yksi tällainen jo aikaisemminkin täällä blogissa mainitsemani Kakkusankarit. Kyseessä on Terhin perheineen pystyyn pistämä pieni suomalainen verkkokauppa, josta leipuri löytää kaiken mitä keksiä toivoo (ainakin melkein, rommisokeria ei ole heilläkään valikoimissaan tai en ainakaan löytänyt sitä). Kakkusankarit on ollut sponsoroimassa Salaisen leivontaystävän tätä kierrosta ja emon arpoma porkkana osui minulle.

Kuvan silikonimuotti on tullut aiemmin SLY-paketissa, muut on Kakkusankareilta

Postista jo eilen hakemani paketti ei ollut suuren suuri, mutta minulta pääsi iloinen kiljahdus sen avasin. Paketista nimittäin löytyi ehkä maailman suloisimmat hempeän vaaleanpunaiset omenapora ja pullasuti. En tiedä, raaskiiko näitä edes käyttää?? Lisäksi lootasta löytyi kertakäyttöisiä pursotinpusseja (minusta tuli juuri viime kesänä näiden vannoutunut suosija kun kyllästyin kangaspussien tahmeuteen ja repeilyyn) sekä kahdenlaisia minimuffinssi-vuokia. Muffinssivuoka -laatikko onkin epäillyttävän tyhjä ja kaipaa täydennystä (ainakin näitä). Lisäksi oli viesti Terhiltä, siltä varalta että tietäisin kyseessä olevan SLY -porkkanan.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on siis ihana kokonaisuus, joista varmasti jokaiselle osalle on käyttöä. Yksi pursotuspusseista pääsi jo koekäyttöön (tuloksia siitä myöhemmin, liittyy parini laittamaan reseptiin) ja on kyllä harvinaisen lujaa tekoa oleva pussi. Näihin voi hyvin leikata pienen reiän pähän ja pujottaa siitä jonkin muun sarjan tyllan, pussi kyllä kestää. Suuri kiitos sekä emona toimivalle nami-hiirelle että Kakkusankareiden Terhille. Muuten, tänään 18.12. tilatut paketit ovat postimaksuttomia, joten äkkiä kaikki tutkimaan olisiko siellä vaikka SLYn tammikuun pakettiin jotain hauskaa.

Keinovalo vääristää värejä, nämä ovat sellaiset hempeän pinkit


2 kommenttia:

  1. En uskalla mennä katsomaan... meillä on AM:n kanssa tarkoitus aloittaa uusi elämä joulun jälkeen ja siihen ei varmaankaan kuulu tuommoinen paikka... Mulla on jo tuommoinen pöllömuffinsivuoka ja sitten isompi pöllökakkuvuoka - voisikohan taatelikakun tehdä siihen...? Hmm.... se ei ehkä ihan mahdu, mutta lopusta taikinasta voisi tehdä muffinsseja... Milla, sun vika jos meillä on pöllötaatelikakkua jouluna :D :D

    Ajattelin ihan vaan tavallista, moneen vuoteen..

    VastaaPoista