keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Talvi -lapaset + ohje

Kodissamme kuusen alla alkaa hiljalleen olla jouluvalmistelut valmiina. Piirakoita paistoin aamupäivän, laatikot kävin ryöväämässä äitin varastoista, kalat on ostettu ja Miehellä on jotain paisti-suunnitelmia. Suunnitelmiin tosin kuuluu saha sekä koni, että odotan mielenkiinnolla mitä siitä tulee. Tänään kiersin kyläpaikkoja joten huomenna saa vaan olla kotona, haudoilla käyntiä lukuunottamatta.

Talvi -lapasia neuloen joulu vierähtää nopsastiTämä neuleohje oli esillä jo tuolla Ku ite tekee -blogin joulukalenterissa, mutta laitanpa sen vielä tännekin. Olen tosiaankin neulonut nyt jo useamman parin noita Talvi -sukkia ja nämä lapaset ovat saaneet innoituksensa niistä. Valmiit lapaset jaon pikkujouluissa tietovisan palkintoina. Toivottavasti ne ovat päässet käyttöön uudessa kodissaan. Täällä pyryttää parhaimmillaan villisti lunta, joten käyttöä lapasille pitäisi olla. Kokoja on kolme, S, M ja L. Suosittelisin S -kokoa teinille tai pienikätiselle naiselle, M -kokoa naiselle ja L kokoa miehelle. Nämä, kuten muutkin kirjoneuleeni, olen tehnyt tällä nurinpäin neuletekniikalla.

Näitten neuleitten myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille, neulojille ja tontuille erinomaisen hauskaa joulua! Blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi viettämään joulurauhaa.

Ohjeen talvilapasiin saat täältä. Get the instructions for the Winter -mittens from here.

Edit 7.1.2016:  Käytä Instagramissa #kotikuusenallaknits ja muutkin pääsevät ihailemaan lapasiasi. /Use #kotikuusenallaknits in Instagram and others (&me) will find your mittens easily. :)


Lapasissa on kolme kokoa.

14 kommenttia:

 1. Ihanat värit lapasissa. Hauskaa joulua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Oikein herkullinen tuo turkoosi väri. Mukavia joulunpyhiä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan vähän ehkä rakastuin tuohon väriyhdistelmään! :o

  Ja ihanaa ihanaa joulua sinne teille!

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset! Pidän kovasti noista väreistä. =)

  VastaaPoista
 5. Lämmintä joulua ja kiitos kaikista kivoista ohjeista. Kirjoneuleita jatketaan ja valokuvaushaaste alkaa viikolla yksi.

  VastaaPoista
 6. Moi.
  Ihanan raikkaan väriset lapaset.

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit.. Ihanaa joulua myös sinne

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon osallistumisestasi joulukalenteriin. Lapaset ovat kerrassaan ihanat.

  VastaaPoista
 9. Kiitos hyvästä ja kauniista ohjeesta. Kohta on ekat kirjoneulelapaset valmiit, hienot tulee. Ohjeesi kirjoneuleen neulomiseen olivat myös hyvät ja auttoivat pääsemään hommasta jyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä. Kysyäkin saa, jos kohtaa ongelman. Minun kaikki mallit on aika samantapaisia, vain kuvio muuttuu. :)

   Poista
 10. Kiitos ohjeesta!! Todella nätit lapaset ❄❄

  VastaaPoista