maanantai 6. lokakuuta 2014

Elämä kesken

Flunssa alkaa hieman jo helpottaa. Edelleenkin on jotenkin väsynyt olo ja päätösten tekeminen on vaikeaa. Mitä laittaisin ruuaksi? Minkä hameen laitan päälleni? Minkä projektin tekisin loppuun seuraavaksi? Tauti on näköjään siirtynyt Mieheen. Sen reissu siirtyi ja tuossa se nyt tuhisee viltin alla. Toivottavasti ei kierrätä tätä räkätautia takaisin minulle. Tällä viikolla olisi vaihtelun vuoksi töiden takia suunnitelmissa päivä Nurmeksessa, odotan sitä ihan mielenkiinnolla.
Puolivalmis kaulaliina
 Projekteja nimittäin riittää. Yleensä neulon yhden asian kerrallaan valmiiksi, mutta nyt huvittaisi aloittaa jotakin muutakin. Neiti 4-vee tilasi kaulahuivin ja aloitin neulomaan sitä. Malli on todella helppo ja olen oppinut sen jo ulkoa, mutta kun.. Yle Pohjois-Karjalalla on menossa kauneimmat villasukat kilpailu ja haluaisin kovasti osallistua. Malliakin olen jo kerinnyt miettiä, aika on se rajoite tässä. Saa nähdä kerkiänkö tehdä sukat niin, että saan ne lähetettyä ajoissa. Lisäksi minulla olisi muutama ompeluprojekti, joita olen siirtänyt erilaisilla verukkeilla.

Testattavat reseptit ja neuleohjeet

Halloween eli suomalaisittain Pyhäinpäivä lähestyy. Pitäisi keritä kokeilemaan reseptejä ja miettiä jokin kiva koriste aiheeseen liittyen. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan meillä ei kovia pirskeitä tuolloin järjestetä, mutta se on mukava katkaisu muutoin harmaassa ja yksitoikkoisessa syksyssä. Suunnitelmia on siis tähänkin liittyen, mutta niiden toteutus on sitten ihan eri asia. Tämä on onneksi tärkeysjärjestyksessä viimeisenä, jos tähän ei aika riitä niin ei voi mitään.

Koirat ovat joutuneet kärsimään tästä sairastelusta ja voimattomuudesta. Olen jo monta viikonloppua lupaillut niille pesupäivää, mutta se ei oikein houkuttele kun hengittäminen nenän kautta on kaukainen haave. Ihan hävettää miten takkuun ne ovat päässeet... Ja olisivat ne jaksaneet juosta pihallakin enemmän, jos joku siellä tarkenisi niiden seurana olla. Jos sitten ensi viikonloppuna!

Tästä tuli nyt hieman tällainen sekalainen teksti. Hämmentävää, että minunkin toilailujani on käyty katsomassa jo yli 2000 kertaa! Juuri tällaisina päivinä kuin tänään, tuntuu ettei ihmisellä voisi olla tylsempää elämää ja kuitenkin olen osannut esittää tämän niin, että muitakin kiinnostaa.. hämmentävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti