keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nightmare Before Christmas -sukat + ohje

Tässäpä on ohjetta näille Jack-hahmosta innoituksensa saaneisiin sukkiin. Kokoa on helppo lisätä neulomalla tarpeen mukaan lisää mustia kerroksia kuvion päihin. On tässä välissä tullut tehtyä muille neuleita, niin oli ihan mukavaa taas neuloa itselleenkin jotain. Periaatteessa ohje on sama kuin noissa Pöllö-sukissa.

Nightmare Before Christmas -sukat
Ohjeen sukkiin saat tästä / Get the instructions from here

Vähän jäi Jackin leuka rosoiseksi, mutta neule-kuviolla on omat rajoituksensa. Kuvissa tietysti mukana iän ikuiset koirankarvat. :) Jos epäilette olevanne joululahja-listallani niin vinkatkaapa onko teillä jokin aihe mihin liittyen haluisitte sukat tai lapaset?Pahoittelen sitä, miten tämä blogi on nyt keskittynyt kovasti neuleiden ympärille. Minulle iskee aina syksyisin kamala neule-vimma, mutta se helpottaa viimeistään jouluun mennessä. Eikä talon laitto ole nyt edistynyt mitenkään. Tänään annoin Miehelle tehtäväksi kehitellä jokin keino, miten katto saadaan pysymään ylhäällä hellan päältä, missä se repsottaa seinien irroittamisen jälkeen. Jos se saadaan tehdyksi niin sitten on taas raportoitavaa silläkin suunnalla.

4 kommenttia:

 1. Heippa.jos aikaa riittää neuloa, toivoisin pukilta kani-kintaat.kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmalaatikossa on jo ainakin yhdet kani-aiheiset tekemistä vaille valmiina.

   Poista
 2. Oih. Aivan upeat ovat!
  Pipolle ei ole ohjetta. Mutta tein sen peruspipon malliin, pylväillä.
  Silmät tein huovasta, suun ompelin mustalla langalla.

  VastaaPoista
 3. Thank you so much! My sister will love these, I only wish I had found it earlier so I had time to do them before this Christmas. 😊😊

  VastaaPoista