sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lasten Aarne Pöllö -lapaset + ohje

Mitä se neuloja tekee, kun se saa kassillisen lankaa? No neuloo kiitokseksi kassillisesta tietenkin.

Olin jo aikaisemmin suunnitellut Neiti 4-veelle pöllö-aiheisia lapasia. Mallia hieman muokaten näistä tuli samalla lapaset myös hieman nuoremmalle Mikko-herralle. Laitan Mikon Aarnet vaikka postiin sitten kun Mikon äitinkin lämmikkeet on valmiit. Samalla sain lapasten ohjeisiin merkittyä kaksi eri kokoa. Vaihteluja tietenkin lasten käsien koossa on, nämä on vain sellaiset suuntaa antavat ohjeet.

Aarneen ohjeet saat tästä klikkaamalla / Get the instructions for Aarne the Owl -mittens from here

Tuo turkoosi lanka oli muuten ihan painajaismaista kuvattavaksi, ei sitten millään saanut valoa niin, että siitä saisi jotain selvää. Lapaset on tehty Maija-langasta ja kuvioon olen käyttänyt Nallea (turkooseissa Aarneissa) ja pinkeissä jotain lankakorin pohjalta löytynyttä mysteerilankaa. Siinä ne suurinpiirtein samoissa paksuusluokissa liikkuvat.

Aarne Pöllö -lapaset


Aamupäivä on mennyt tässä ihan huomaamatta. Pitäisi tehdä vielä miljoona asiaa tänään. Viikolla kun ei jaksa tehdä niin sitten hommat tuppaa kasaantumaan viikonlopuille. Yksi esimerkki tehtävälistan kohdasta on kirppistavaroiden lajittelu ja hinnoittelu. Perjantaina tyhjenee taas nurkat turhista roinista, mutta se vaatii oman määränsä työtä. Taidan kääntää stereoiden nupit kaakkoon ja aloittaa pukertamisen, sillähän siitä päästään.

2 kommenttia: