keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Lasten Elmeri Pöllö -sukat ja ohje + Violetti

Jatkan tässä aikaisemmin saamaani värihaastetta. Seuraavana vuorossa on violetti (yllätys yllätys). Violetti on ollut lempivärini niin kauan kuin muistan. Olen kuvitellut, että se on aika näyttävä osa meidän sisustustamme, mutta asia ei olekaan näin. Minulla oli kova työ löytää tähän violetteja kuvan aiheita. Violetti ei kuulu Miehen suosikkeihin ja aina kun hiplaan jotain sen väristä kuuluu "taas violettia!" Tästä syystä olen kuvitellut että meillä on sitä paljonkin. Hmpf, tähän asiaan täytyy tulla parannus!

Tänään on ollut aika pitkä päivä. Eilen olin töissä Joensuussa ja siihen kun lisää matkat, tuntui ettei normaalit yöunet riittäneet palauttamaan reissun rasituksista. Tämä päivä on mennyt juostessa palaverista toiseen, toimistolla kerkisin käydä vain pyörähtämässä. Olen perehtynyt eläkeasioihin, mikä on tietysti aina hyödyksi  työnkuvani huomioiden. Olen ollut sosiaalinen ja tavannut ihmisiä. Onneksi viikonloppu on tulossa, lähdemme katsomaan luonnossa noita Siskoni esittelemiä maisemia.

Lasten Elmeri Pöllö -sukat

Koska aiheena on lempivärini, sopii tähän hyvin myös uusin sukkamallini. Tein violetista ja valkoisesta Nalle-langasta sukat Neiti 4-veelle, tosin epäilen että nämä saattavat olla hieman liian suuret. Noh, Neitin pitäisi tulla kyläilemään ennen joulua, joten sitten sekin selviää. Mallissa on käytetty pohjana Aarne- lapasia, joita olen hieman muokannut pienemmän koon saavuttamiseksi.

Tästä saat ohjeen sukkiin./Get the instructions for the socks from here.

Lisää kuvatekstiKoska sitä violettia lupasin, tässä on joitakin pilkahduksia siitä. Kuvat (kuin myös sukista) on otettu huonossa valaistuksessa keskellä marraskuun pimeyttä.

Jääkaapin ovi on täynnä

Meikit säilyvät ruukussa

Valoa saadaan kynttilöistä

Omavaraisuuden tärkein varuste maan jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Hei.
  Kaunista ja värikästa,hyvä idea säilyttää meikit ruukussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niitä harvemmin kuitenkaan (ainakaan kaikkia) kannan mukanani, joten siinä ne säilyvät hyvin. Sitä paitsi tuo ruukku on helpompi puhdistaa kuin meikkilaukku.

   Poista
 2. Ehkä se violetin ja fuksian rajamaasto on vähän hämärä alue, voi olla että siitä tulee ajatus, että teillä on paljon violettia kun se ja fuksia asustavat sopusoinnussa keskenään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pitää hyvin paikkansa. Paljon oli asioita, joista en ottanut kuvia pinkkiin enkä violettiin, koska ne olivat ikään kuin siinä välissä.

   Poista