maanantai 17. marraskuuta 2014

Salaisen jouluystävän toinen paketti

Salaisen jouluystäväni paketti saapui jo perjantaina. Kurkkasin pikaisesti kuoreen perjantaina, mutta enemmän kerkisin siihen paneutua vasta tänään töistä tullessani. Paketissa oli ihania metallisia koristeita, suklaata sekä pakettitarroja. Suklaata en ole vielä korkannut, mutta kuusenkoristeet olivat kyllä kovasti mieleen! Kiitos, salainen jouluystäväni!!

(1. paketin sisältöön pääset tutustumaan täällä.)

Salaisen jouluystävän paketti
Koristeet pääsivat heti käyttöön. Ostin kirpputorilta tuollaisen jouluisen sisustus-tonkan, jonka täytin glitteröidyillä oksilla. Koristeet tulivat kuin tilauksesta oksille roikkumaan.Koska joulu on (valitettavasti) kauppojen ja mainosten kulta-aikaa, sattui silmiini tällainen jokaisen pöllö-rakastajan ehdoton lahjatoive: Jenna Kunnaksen suunnittelema Pöllöastiasto. Ihanan suloinen ja yksinkertainen. Näitä myy ainakin Hobby Hall sekä Pöllöpuoti.

Jenna Kunnaksen Pöllö -astiasto (kuva: Martinex)

4 kommenttia:

 1. Milla, will you please forgive me for taking so long to return your visit? I'm so sorry, just life gets in the way.

  We will have snow anyday now...we live in the Okanagan, which is much colder then the coastal parts of BC. So anytime after Halloween we can expect snow...where I used to live, maybe a bit of snow after December.

  It's much colder here...brrrr.

  Jen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't worry. I'm happy that you visited my blog anyway. And I learned something new so thank you. :)

   Poista
 2. Ihanan jouluisen paketin sait ihanine koristeineen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sainkin. Välillä epäilen että salainen jouluystäväni on oikea tonttu, joka kurkkii ikkunoissa kuuntelemassa mitä kaipaisin ja mistä pitäisin, niin onnistuneita on molemmat paketit olleet!

   Poista